ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΥΠΟΥ PAPERBAG

Υπέροχο παντελόνι τύπου Paperbag
Ένα υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι τύπου Paperbag με δέσιμο στην μέση είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες αγαπούν τα παντελόνια.

Πόσο μάλλον που το πατρόν μας παρέχεται δωρεάν από την ιστοσελίδα https://www.sewmag.co.uk/, και είναι σχεδιασμένο από την Julia Claridge.  Αυτό το κολακευτικό σχέδιο είναι βέβαιο ότι θα σας γίνει απαραίτητο και λατρεμένο, καθώς όπως όλα τα ψηλόμεσα, αναδεικνύει υπέροχα την σιλουέτα!
Θα χρειαστείτε:
Ύφασμα, 2,1m (φάρδους 150εκ)
Φερμουάρ, 20εκ
Κόπιτσες
Το πατρόν διατίθεται στα μεγέθη 8-20.
Έχουν υπολογιστεί περιθώρια ραφής 1,5 εκ, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά.
Σύντομες Οδηγίες
Κάντε λήψη του πατρόν στο sewmag.co.uk/templates και ακολουθήστε τον οδηγό κοπής. Ράψτε τις πένσες στα πίσω κομμάτια, στη συνέχεια με τις καλές πλευρές μαζί, συνδέστε τα δύο πίσω κομμάτια στην κεντρική πίσω ραφή. Ενώστε τα μπροστινά κομμάτια κάτω από το φερμουάρ, ακολουθώντας τις σημάνσεις. Σιδερώστε το αριστερό και το δεξί διπλωμένο σημείο, όπου θα τοποθετήσουμε το φερμουάρ. Με τη καλή πλευρά επάνω, τοποθετήστε το φερμουάρ κάτω από το δεξί διπλωμένο άκρο. Το φερμουάρ πρέπει να εφαρμοστεί 2,5 εκατοστά πάνω από την γραμμή της μέσης. Χρησιμοποιώντας το ποδαράκι φερμουάρ της ραπτομηχανής σας ράψτε κοντά στο σιδερωμένο άκρο. Τραβήξτε το διπλωμένο άκρο στην αριστερή πλευρά έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με τη ραφή και να καλύπτει το φερμουάρ. Με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε τις πλευρικές και εσωτερικές ραφές ποδιών, και στη συνέχεια καθαρίστε τις ακατέργαστες άκρες. Με τις καλές πλευρές μαζί ράψτε τις κοντές άκρες της μέσης, κόψτε τη ραφή, γυρίστε και σιδερώστε. Διπλώστε την ζώνη στη μέση του μήκους της, στη συνέχεια, κάντε τις πιέτες στη ζώνη μέσης και ράψτε κατά μήκος της βάσης. Για τα θυλάκια της ζώνης, ράψτε κατά μήκος της μεγάλης πλευράς, καλή με καλή πλευρά, γυρίστε και στη συνέχεια σιδερώστε. Κόψτε σε κομμάτια 5cm x 6cm.  Διπλώστε τις ακατέργαστες άκρες προς τα μέσα και σιδερώστε. Με τις καλές πλευρές καρφιτσώστε τη ζώνη μέσης στην επάνω άκρη του παντελονιού.  Ράψτε και σιδερώστε την ραφή προς τα κάτω. Σε 1 εκατοστό πάνω από τη ραφή της ζώνης, ράψτε ένα θυλάκι στο κέντρο πίσω και από τέσσερα σε κάθε πλευρά. Φτιάξτε την ζώνη.  Γυρίστε 2,5εκ μέσα το στρίφωμα στα μπατζάκια και ράψτε. Τελειώστε τοποθετώντας κόπιτσα στην μέση εμπρός.
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER