ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

JERSEY DRESS

JERSEY DRESS
Τραβήξτε τα βλέμματα αυτό το χειμώνα με αυτό το χαριτωμένο και άνετο φόρεμα.
Κατεβάστε αυτό το αποκλειστικό δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν της In The Folds που δημιουργήθηκε για την εταιρεία Peppermint και ράψτε το δικό σας. Είναι απίθανο και βεβαίως είναι άνετο!
Ζέρσεϊ φόρεμα Μέγεθος 8-16 | Επίπεδο Αρχαρίων
Λεπτομέρειες
Το φόρεμα είναι ένα απλό και μοντέρνο φόρεμα- πουλόβερ, άνετο και χαλαρό.
Διαθέτει μανίκια ρεγκλάν και τσέπες στην ραφή, έχει μπάντα στον λαιμό και στον ποδόγυρο όπως επίσης μανίκι με μανσέτες. Μπορείτε να ράψετε το φόρεμα με μια οικιακή ραπτομηχανή ή ένα κοπτοράπτη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ράψιμο με πλεκτά μπορούν να βρεθούν στην σ. 7.
Μέσω της δημιουργίας αυτού του ενδύματος θα αποκτήσετε εμπειρία στα ακόλουθα:
·ράψιμο με πλεκτά
·ράψιμο στις ευθείες ραφές
·ράψιμο στις κυρτές ραφές
· επισύναψη μπάντας
·ράψιμο τσεπών στην ραφή
Προτεινόμενα υφάσματα
Αυτό το φόρεμα είναι σχεδιασμένο για να ραφτεί με μεσαίου βάρους πλεκτά υφάσματα με τουλάχιστον 20% ελαστικότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με πώς μπορείτε να ελέγξετε την ελαστικότητα στο ύφασμα σας πηγαίνετε στην σελίδα. 7.
Διαλέξτε μεταξύ των υφασμάτων: γαλλικό πετσετέ, φανέλα, fleece ή ζέρσεϊ.
Οι μανσέτες, η μπάντα στο στρίφωμα και στο ντεκολτέ μπορεί να κοπεί από Ριπ ύφασμα, ή από το κύριο ύφασμα - ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα θέλετε να πετύχετε.
Προετοιμασία
Εκτυπώστε το πατρόν σύμφωνα με τις οδηγίες (σελ. 5). Συγκεντρώστε όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε: μεζούρα, καρφίτσες, ψαλίδι και σαπουνάκι σημαδέματος.
Μέγεθος
Αυτό το πατρόν είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 8-16. Πάρτε τις μετρήσεις σας και χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες μεγέθους (στην σελ. 4) για να επιλέξετε το μέγεθος σας. Αυτό το πατρόν είναι βαλμένο έτσι ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε μόνο το μέγεθος που σας χρειάζεται (βλ. σ. 5 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί).
Προετοιμάστε το ύφασμα σας
Πλύνετε, στεγνώστε και σιδερώστε το ύφασμα σας. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο πλυσίματος που σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε όταν πλένετε το ρούχο σας ώστε να μην συρρικνωθεί το φόρεμά σας μετά από την πρώτη πλύση!
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER