ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ
Το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν φούστας μέχρι το γόνατο με τσέπες και ελαστική μέση που παρουσιάζουμε σήμερα, το αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα της εταιρείας Elbe Textiles.
Αυτή η φούστα χαρακτηρίζεται από μια ελαστική μέση και με κορδόνι που σφίγγει γύρω της. Το μήκος της αγγίζει το γόνατο και έχει πλαϊνές τσέπες με μια μπορντούρα από ρέλι για τέλειο φινίρισμα.
Ολοκληρωμένη η φούστα έχει μήκος: στο μέγεθος έξτρα small (XS): 64cm, στο μέγεθος small (S): 64.5 cm, στο μέγεθος medium (M): 65 cm, στο large (L): 65,5 cm, στο έξτρα large (XL): 66 cm, & 2-έξτρα large (XX): 66.5 cm
Στην ολοκληρωμένη φούστα το φάρδος μέσης είναι: (Λόγω της ελαστικής ζώνης-το μήκος ελαστικού που χρησιμοποιείται είναι τροποποιήσιμο, εάν θέλετε)
XS: 60.5cm, S: 65.5cm, M: 70.5cm, L: 75.5cm, XL: 80.5cm, XX: 85.5cm
Ολοκληρωμένη το πλάτος της περιφέρειας είναι:
XS: 172cm, S: 177cm, M: 182cm, L: 187cm, XL: 192cm, XX: 197cm
Προτεινόμενα υφάσματα:
Ελαφριά έως μεσαίου βάρους υφαντά υφάσματα. Βαμβάκι, λινό, τεχνητό μετάξι, ρεγιόν. Δεν είναι κατάλληλο για δύσκαμπτα και βαριά υφάσματα.
Απαιτούμενο ύφασμα:
(Βασισμένο στο μεγαλύτερο μέγεθος) για 120cm πλάτος ύφασμα - απαιτούνται 210cm για 140 cm + πλάτος ύφασμα - απαιτούνται 155cm
Εάν χρησιμοποιείτε ένα ύφασμα με επαναλαμβανόμενο μοτίβο που θα πρέπει να ταιριάζει, ίσως χρειαστεί περισσότερο ύφασμα από ό, τι προτείνεται παραπάνω. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας.
Μικρότερα μεγέθη μπορεί να χρειαστούν λιγότερο ύφασμα. Βεβαιωθείτε ότι το ύφασμά σας είναι προ-πλυμένο και σιδερωμένο πριν από την κοπή.
Υλικά:
Κλωστή, 110-130cm μήκος κορδόνι, 2 σετ κόπιτσες (αν δεν θέλετε να κάνετε ανοίγματα για κουμπότρυπα στη ζώνη), 5cm φαρδύ λάστιχο – 62cm για τα XS, 67cm για S, M, 77cm L, 82cm XL, 87cm XXL 72cm. 5 εκατοστών από 4cm patch του σιδήρου στη διασύνδεση.
Διαθέσιμα μεγέθη: XS να XXL (βλ. διάγραμμα μεγέθους στις εικόνες)
Εγγράφεστε στην ιστοσελίδα και το πατρόν σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτό το ψηφιακό πατρόν έρχεται με ένα σύνολο εικονογραφημένες οδηγίες, οδηγό συναρμολόγησης και δύο επιλογές για την εκτύπωση – ένα αρχείο PDF για εκτύπωση στο σπίτι, σχεδιασμένο να ταιριάζει τόσο A4 μέγεθος όσο και σε Letter χαρτί. Και ένα μεγάλου μεγέθους A0 και Α2 PDF αρχείο για να το εκτυπώσετε σε κατάστημα φωτοαντιγράφων εάν προτιμάτε το πατρόν σας σε ένα φύλλο και όχι σε πολλά, τα οποία θα πρέπει να συράψετε.
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER