ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΤΡΟΥΑ-ΚΑΡ ΜΑΝΙΚΙ

Πουκάμισο με τρουα-καρ μανίκι.
Ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρό για να ράψετε αυτό το πανέμορφο πουκάμισο με μανίκια τρουά-καρ
βρήκαμε στην ρώσικη ιστοσελίδα http://polinkin.ru/. Και επειδή κανείς δεν θα μπορούσε να αντιταχθεί στο γεγονός ότι μια εντυπωσιακή εμφάνιση είναι το κλειδί για μια ευχάριστη πρώτη εντύπωση, θεωρήσαμε ότι θα ήταν ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο και χρήσιμο δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν.
Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται κομψή και μοντέρνα και ένα όμορφο γυναικείο πουκάμισο είναι σε θέση να σας μετατρέψει στο αντικείμενο της προσοχής.
Ένα είναι σίγουρο ότι ένα πουκάμισο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ρομαντικής, κλασικής, θηλυκής και κομψής εμφάνισης.
Τέτοιου είδους ρούχα είναι η βάση της ντουλάπας μιας σύγχρονης γυναίκας.
Άλλωστε τα πουκάμισα και οι μπλούζες με μακρύ μανίκι περιλαμβάνονται στους γενικά αποδεκτούς κώδικες ντυσίματος στο γραφείο. Συνδυάζονται αρμονικά με διάφορα κλασικά παντελόνια και φούστες. Με μια λέξη, αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία στην ντουλάπα κάθε σύγχρονης γυναίκας.
Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά μοντέλα, στυλ, με και χωρίς διακόσμηση, από το ευρύτερο φάσμα χρωμάτων.
Οποιεσδήποτε προτιμήσεις έχετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας.
Το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν είναι μέγεθος 48. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να αυξήσετε ή μειώσετε το πατρόν σας, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.
Μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε σε Α4 σελίδες. Το πατρόν αποτελείται από 23 σελίδες.
Μετά την εκτύπωση, βάλτε τα κομμάτια του πατρόν σε ένα μεγάλο τραπέζι ή στο πάτωμα και επισυνάψετε τα κομμάτια μαζί και στην συνέχεια κόψτε τα επιμέρους κομμάτια.
Μπορείτε να κατεβάσετε το πατρόν του φορέματος ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο
 ΕΔΩ.
Μέγεθος 48, Ύψος 168 cm, Στήθος 96 cm, Μέση 77 cm, Περιφέρεια 104 cm.
Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα polinkin.
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER