ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΦΟΡΕΜΑ PARISIENNE - ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΠΑΤΡΟΝ

Φόρεμα Parisienne - ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΠΑΤΡΟΝ.
 Ευκολοφόρετο και εξίσου τόσο κολακευτικό, το πατρόν του φορέματος Drape Parisienne φαίνεται απλό και άνετο, ραμμένο από ζέρσεϊ ύφασμα.
Φαρδύ και χαλαρό στους ώμους του, αυτό το πατρόν φορέματος είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για σωματότυπους κυρίως σε σχήμα αχλαδιού. Για να δημιουργήσετε αυτό το φόρεμα προμηθευτείτε ένα ύφασμα που έχει κάποια ελαστικότητα και να είστε σίγουρες ότι θα ράψετε το πιο άνετο φόρεμα που έχετε φορέσει ποτέ. Σφίγγει στη μέση με ζωνάκι και τελειώνει ακριβώς πάνω από το γόνατο. 
Με το εύκολο γοητευτικό αυτό πατρόν και χρησιμοποιώντας τον ανάλογο τύπο υφάσματος, μπορείτε να ράψετε φορέματα χειμερινά, καλοκαιρινά, καθημερινά ή επίσημα. 
Τα κυρτά τελειώματα στις ραφές του ποδόγυρου δίνουν μία κάποια ιδιαίτερη χαλαρή εμφάνιση, και είναι ευκολότερο αν τα τελειώσετε με ρέλι που μπορείτε είτε να φτιάξετε από τα απομεινάρια του υφάσματος σας ώστε να ταιριάζει (δείτε πως να φτιάξετε ρέλι μόνες σας) είτε μπορείτε να αγοράσετε από ένα κατάστημα ειδών ραπτικής.
Το ράψιμο με τα ελαστικά υφάσματα όπως το ζέρσεϊ είναι πάντα μια πρόκληση. Ρίξτε μια ματιά εδώ για μερικές συμβουλές πως δουλεύουμε με ελαστικά υφάσματα.
Tο φόρεμα Parisienne (ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΕΔΩ) είναι πραγματικά υπέροχο. 
Μπορείτε να το εκτυπώσετε σε Α4 χαρτί και να κολλήσετε τις σελίδες μαζί για να έχετε το πατρόν πλήρους μεγέθους.
Το πατρόν είναι για μέγεθος 12 (δείτε τις αντιστοιχίες στους χρήσιμους πίνακες). Το καλό είναι ότι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο μέγεθος που θέλετε, μεγαλύτερο ή μικρότερο. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε πώς να το κάνουμε. Το πατρόν δεν περιλαμβάνει περιθώρια ραφής.
Καλή επιτυχία
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER