ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ GILIA - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ GILIA - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
Ακόμα ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν για φόρεμα από την Mood Fabrics μας προσφέρεται σήμερα.
Ένα φόρεμα για την τελειοποίηση της ντουλάπας σας που θα μπορούσε να είχε τον τίτλο "Επιστροφή στη δουλειά", μιας και είναι ίσως το καταλληλότερο για το γραφείο. Το φόρεμα έχει τολμηρές γραμμές και φόδρα για εύκολη ανάμιξη υφασμάτων.
Το φόρεμα Gilia είναι πλήρως φοδραρισμένο και έχει φερμουάρ στην πλάτη. Το πατρόν ρυθμίζεται εύκολα αν θέλετε να επιμηκύνετε τη φούστα ή να κοντύνετε τα μανίκια.
Υφάσματα και υλικά που χρησιμοποιούνται:
2 μέτρα από το Black Wool Suit
Όλα τα περιθώρια ραφής είναι 1,5 εκ, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Σημειώστε ότι αυτό το συγκεκριμένο πατρόν είναι διαθέσιμο μέχρι μέγεθος ΗΠΑ 30.


Ραφή:
Επεξεργαστείτε το κύριο ύφασμα και την φόδρα ταυτόχρονα. Με αυτό τον τρόπο, η φόδρα είναι έτοιμη να προσαρμοστεί στο φόρεμα την στιγμή που χρειάζεται!
Συνεχίστε λοιπόν και ξεκινήστε κλείνοντας τις πένσες σας στο εμπρός του κύριου υφάσματος και της φόδρας. Σιδερώστε τις πένσες προς τις πλευρικές ραφές και καρικώστε την φόδρα στις άκρες.
Στη συνέχεια, κλείστε τις πένσες στα κομμάτια της πλάτης του κύριου υφάσματος και της φόδρας. Σιδερώστε και τοποθετήστε τα τεμάχια φόδρας.
Τώρα θα προσθέστε την μαύρη λωρίδα στο εμπρός μέρος του κορσάζ του φορέματος. Σιδερώστε την καρίνα στην ανάποδη πλευρά της μαύρης λωρίδας. Καρφιτσώστε την λωρίδα στο εμπρός κατά μήκος των ραφών που υποδεικνύονται στο πατρόν και ράψτε το στη θέση του. Σιδερώστε τα περιθώρια ραφής.
Συνδέστε το κομμάτι της πλάτης στο μπροστινό κορσάζ στις ραφές των ώμων.


Τώρα μπορείτε να προετοιμάσετε την περιλαίμιο και την αντίστοιχη φόδρα. Εφαρμόστε την καρίνα στα κομμάτια του περιλαίμιου.
Συνδέστε τα μπροστινά και τα πίσω κομμάτια του περιλαίμιου στις πλευρικές ραφές. Ράψτε και σιδερώστε τα περιθώρια ραφής ανοικτά.
Με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί, καρφιτσώστε την περιλαίμιο στο άνοιγμα του λαιμού. Ράψτε την περιλαίμιο στην θέση της και ψαλιδίστε τις καμπύλες για ευκολία. Γυρίστε το περιλαίμιο και σιδερώστε. Στερεώστε την φόδρα του περιλαίμιου στο περιλαίμιο και ράψτε, γυρίστε την φόδρα μέσα και σιδερώστε.
Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε τη φούστα και τις μαύρες λωρίδες μέσης. Συνδέστε το εμπρός και το πίσω της φούστας, καρφιτσώνοντας τις πλευρικές ραφές. Εάν εργάζεστε με καρό, βεβαιωθείτε ότι το ταιριάζετε στις ραφές σας. Βεβαιωθείτε ότι η ραφή σας είναι επίπεδη.
Εφαρμόστε την καρίνα στις λωρίδες της μέσης σας. Τοποθετήστε τις εμπρός και πίσω λωρίδες της ζώνης μέσης μαζί στις πλευρικές ραφές και ράψτε. Σιδερώστε τα περιθώρια ραφής, ανοικτά.
Τοποθετήστε τη ζώνη μέσης σας στο επάνω άνοιγμα της φούστας και ράψτε την στη θέση της. Σιδερώστε την ραφή.
Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κορσάζ στη ζώνη μέσης της φούστας. Με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί, στερεώστε το κορσάζ στην κορυφή της ζώνης μέσης και ράψτε το. Σιδερώστε τις ραφές.
Βεβαιωθείτε ότι οι εμπρός μαύρες λωρίδες και οι λωρίδες της ζώνης μέσης είναι σιδερωμένες όμορφα και επίπεδα.
Στη συνέχεια ας εργαστούμε στα μανίκια. Κατ 'αρχάς, εφαρμόζετε την καρίνα στις μανσέτες σας. Στη συνέχεια, με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί, καρφιτσώστε τις μανσέτες στην άκρη ανοίγματος του μανικιού. Ράψτε τις στη θέση τους και σιδερώστε τις ραφές.
Στερεώστε τα μανίκια στο κορσάζ και ράψτε τα. Σιδερώστε τις ραφές.
Πριν εγκαταστήσετε το φερμουάρ σας, ολοκληρώστε την φόδρα συνδέοντας τη φούστα στο κορσάζ και στα μανίκια. Μόλις τελειώσετε με την φόδρα και σιδερώσετε, τοποθετήστε την στο φόρεμα με τις ανάποδες πλευρές μαζί.
Καρφιτσώστε το φερμουάρ στο πίσω άνοιγμα.  Βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλώσει το περιλαίμιο πάνω από το φερμουάρ καθώς ράβετε, στη συνέχεια σιδερώνετε για ένα καθαρό φινίρισμα.


Τέλος, στριφώστε την φούστα και την φόδρα της και το φόρεμά σας είναι έτοιμο. Σιδερώστε όλες τις ραφές.
Απλά συμπληρώστε την φόρμα, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας.
ΠΗΓΗ
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER