ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΙΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΓΥΡΟ

Σήμερα έχω ένα διασκεδαστικό tutorial για να σας διδάξει πώς να προσθέσετε ένα πλισέ τύπου POP χρώμα στην βάση μίας πένσιλ φούστας!
Οι πένσιλ φούστες είναι μια ασφαλής επιλογή για τόσες πολλές γυναίκες καθώς κολακεύουν σχεδόν κάθε τύπο σώματος και βεβαίως δεν λείπουν από καμία ντουλάπα. Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με πολλά πουκάμισα ή μπλούζες, και ένας POP ποδόγυρος είναι ένας τέλειος τρόπος για να ανεβάσετε την φούστα σας επίπεδο!
Ας αρχίσουμε!
Προμήθειες:
Το πατρόν της αγαπημένης σας πένσιλ φούστας. Αν δεν έχετε, δείτε εδώ πως να σχεδιάσετε μόνες το πατρόν στα μέτρα σας.
Ύφασμα για την φούστα
Ύφασμα για τις πιέτες 
Φερμουάρ
Φόδρα
Μεζούρα
Ανάλογη κλωστή
Καρφίτσες
Ψαλίδι
Κόψτε τα κομμάτια της φούστας:
Για να ξεκινήσετε, πρέπει να αφαιρέσετε κάποιο μήκος από τα εμπρός και πίσω κομμάτια της φούστα για να προσθέσετε τις πιέτες. Κόψτε τα κομμάτια της εμπρός και πίσω φούστας κοντύτερα κατά περίπου 10 εκ + το περιθώρια ραφής. 
Κόψτε τα κομμάτια για τις πιέτες του ποδόγυρου:
Μετρήστε το τελικό πλάτος του ποδόγυρου (για να το κάνετε αυτό, μετρήστε το πλάτος των κομμένων κομματιών του πατρόν σας και αφαιρέστε τα περιθώρια ραφής) της φούστας. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι η φούστα εμφανίζεται να έχει τελικό πλάτος 50 εκ, θεωρούμε ότι θέλουμε 10 πιέτες, έτσι κάθε εξωτερική πιέτα πρέπει να είναι 5 εκ όταν τελειώσει.
Προσθέστε 2 εκ στο τελικό πλάτος της πιέτας για περιθώρια ραφής και κόψτε 10 κομμάτια αυτής της μέτρησης x 12 εκ ύψος. Σε αυτό το παράδειγμα, κάθε κομμάτι κόπηκε 7 εκ (5+2) χ 12 εκ.
Από το άλλο ύφασμα, κόψτε 10 τεμάχια 4 εκ μεγαλύτερα από το πλάτος των εξωτερικών πτυχών x 12 εκ ύψος. Σε αυτό το παράδειγμα, κάθε κομμάτι κόπηκε 11 εκ (9+2) χ 12 εκ.
Πριν προχωρήσουμε στην συναρμολόγηση των πιετών του ποδόγυρου πρέπει να τελειώσετε όλο το ράψιμο της φούστας, αφήνοντας μόνο τον ποδόγυρο.
Ράψτε τις πιέτες:
Με τις καλές πλευρές μαζί, καρφιτσώστε και ράψτε ένα εξωτερικό κομμάτι πιέτας σε ένα εσωτερικό κομμάτι κατά μήκος της πλευράς των 12 εκ.
Συνεχίστε και ράψτε όλα τα εναλλασσόμενα κομμάτια με τις καλές πλευρές μαζί σχηματίζοντας ένα κύκλο.
Τελειώστε την ένωση κάθε ζευγαριού εναλλασσόμενων κομματιών με  βελονιά ζιγκ ζαγκ, για να αφαιρεθεί ο όγκος και να αποφευχθεί το ξέφτισμα). Σιδερώστε όλες τις ραφές προς τις εξωτερικές πιέτες.
Ράψτε το στρίφωμα. Σιδερώστε όλες τις πιέτες από την ανάποδη πλευρά.
Καρφιτσώστε τις ραφές σε δύο εξωτερικές πιέτες μεταξύ τους φροντίζοντας να καρφιτσώσετε μαζί το κέντρο της εσωτερικής πιέτας, δημιουργώντας μια πτυχή. Συνεχίστε με τις υπόλοιπες πιέτες.
Σιδερώστε και ράψτε κατά μήκος της κορυφής.
Με τις καλές πλευρές μαζί, καρφιτσώστε τις πιέτες στην βάση της φούστας. Ράψτε γύρω από την καρφωμένη πλευρά, και με βελονιά ζιγκ ζαγκ τελειώστε τις ακατέργαστες άκρες.
Γυρίστε την φούστα σας από την καλή και σιδερώστε.
ΤΕΛΟΣ
ΠΗΓΗ
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER