ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

SWEAT DRESS FREE PATTERN

SWEAT DRESS FREE PATTERN
Ένα πανέμορφο, ζεστό μπλουζοφόρεμα με δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν θα βρείτε στην παρούσα μας ανάρτηση.
Το παρουσίασε η Γερμανική ιστοσελίδα https://magazin.snaply.de/, η οποία το βρήκε στο βιβλίο "Everything Jersey Soft and cozy " Claudia Holtgrefe ( Ki-ba-doo ).
Το βιβλίο σας δείχνει σας βήμα προς βήμα πώς να ράψετε εύκολα, άνετα ρούχα για ενήλικες.
Υφάσματα από μαλακή φανέλα σε συνδυασμό με ψεύτικες γούνες, με πλεκτά και με βελούδινα πρωταγωνιστούν στα 15 άνετα και ζεστά ρούχα που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα και είναι σίγουρο πως θα ερωτευτείτε σε αυτό το βιβλίο.
Άλλωστε τα μεταλλικά τρουκς, οι πρόσθετες μοντέρνες πινελιές δίνουν στα ρούχα, αυτό το κάτι, που όλοι αποζητούμε και που τα κάνει μοναδικά. Ως δώρο λοιπόν προσφέρεται από το βιβλίο το παρόν δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν. Με ένα γιγαντιαίο κολάρο να σας κρατά ζεστή τον χειμώνα, με ένα χοντρό καλσόν ή κολάν κάνει τον τέλειο συνδυασμό.
Περιθώρια ραφών δεν προστίθενται στο πατρόν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ένα περιθώριο ραφής που να ταιριάζει καλύτερα στο προτιμώμενο από εσάς στυλ ραψίματος. Αν χρησιμοποιείται κοπτοράπτη, τότε θα πρέπει κατά προτίμηση να προσθέσετε 0,7-0,8 cm στο πατρόν. Όταν ράβετε με οικιακή ραπτομηχανή, η προσθήκη 1 cm περιθωρίου ραφής είναι το σύνηθες.
Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν μοτίβο εδώ:
Sewing Pattern "Sweat Dress" (PDF)
Μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε
σε Α4 σελίδες. Μετά την εκτύπωση, βάλτε τα κομμάτια του πατρόν σε ένα μεγάλο τραπέζι ή στο πάτωμα και επισυνάψετε τα κομμάτια μαζί και στην συνέχεια κόψτε τα επιμέρους κομμάτια. Υπάρχουν επίσης εικονογραφημένες οδηγίες ραψίματος τις οποίες πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να τις ακολουθήσετε.
Όλα είναι στα Γερμανικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή της Google για να επιλέξετε τη γλώσσα σας, απλά κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση στην γλώσσα που θέλετε. Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα του περιοδικού
ΠΗΓΗ
=================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER