ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΡΑΒΩ ΠΛΕΚΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

ΡΑΒΩ ΠΛΕΚΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ
Τον χειμώνα κάνει σχεδόν πάντα κρύο και ένα πλεκτό όμορφο και ζεστό φόρεμα, που μπορείτε να ράψετε μόνες σας με το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν που βρήκαμε για εσάς είναι σίγουρα ιδανικό.
Θα πρέπει λοιπόν να φοράτε ζεστά ρούχα, μπότες, να τυλίγεστε σε κασκόλ και να μην ξεχνάτε τα γάντια. Δεν είναι πραγματικά απαραίτητο να περάσετε αυτή την εποχή μόνο με παντελόνια και τζιν; Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και θηλυκή όλο το χρόνο, και πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο! Αυτός ο στόχος είναι εύκολος να επιτευχθεί. Στο κρύο φθινόπωρο και στον παγωμένο χειμώνα είναι δυνατόν και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να φοράμε υπέροχα φορέματα, απλά και ζεστά. Μην εγκαταλείπετε την ευκαιρία να φανείτε κομψές ακόμα και στο κρύο! Σας προτείνουμε να ράψετε ένα μοντέρνο φόρεμα για τις επερχόμενες παγωμένες μέρες.
Σας συμβουλεύουμε να αφήσετε κατά μέρος το δροσερό λινό σας ύφασμα μέχρι την άνοιξη, και δώστε όλη την προσοχή σας στα ζεστά και άνετα υφάσματα που κατασκευάζονται από μαλλί, κασμίρι, τα πλεκτά, τα τουίντ κλπ.
Στην ιστοσελίδα http://polinkin.ru, βρήκαμε αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν που παρέχεται σε 3 μεγέθη. 48, 54 και 60. Όπως και σε προηγούμενα εκτυπώσιμα πατρόν που έχουμε αναρτήσει, έτσι και εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε σε Α4 σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER