ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

DIY ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΕ ΦΟΥΣΤΑ

DIY ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΕ ΦΟΥΣΤΑ
Πάρτε ένα αντρικό πουκάμισο και μετατρέψτε το σε φούστα!
Θα χρειαστείτε
1 Ανδρικό πουκάμισο μεγάλο μέγεθος
Κλωστή,
ψαλίδι,
καρφίτσες,
ραπτομηχανή
χάρακα
 Βήμα 1 Πάρτε ένα παλιό μεγάλο αντρικό πουκάμισο για το οποίο να είστε πεπεισμένες ότι δεν θα το αναζητήσει ο κάτοχος του!
Βήμα 2 Τοποθετήστε το πουκάμισο σε μία επίπεδη επιφάνεια και κόψτε το κατά μήκος του στήθους, ακριβώς κάτω από τις μασχάλες. Αφαιρέστε τον γιακά, κόβοντας κάτω από την ραφή. Αμέσως μετά, κόψτε τον γιακά σε δύο ίσα μέρη.
Βήμα 3 Προσθέστε σημειώνοντας με καρφίτσες τέσσερις πένσες στο πουκάμισο; δύο μπροστά και δύο πίσω. Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να βεβαιωθείτε ότι τις έχετε τοποθετείτε ομοιόμορφα. Μόλις βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει σωστά τις πένσες, πατήστε με το σίδερο και στη συνέχεια, ράψτε τις στην ραπτομηχανή σας. Θυμηθείτε εδώ πως ράβουμε τις τέλειες πένσες.
Βήμα 4 Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να προσδιορίσετε το σωστό μέρος για τα δύο μισά κομμάτια του γιακά- μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε, αρκεί να είστε σίγουρες ότι έχουν κατανεμηθεί ισομερώς από το μεσαίο κουμπί εμπρός. Καρφιτσώστε τον γιακά στην φούστα στο σωστό μέρος και ράψτε με την ραπτομηχανή σας.
Βήμα 5 Πάρτε ένα κομμάτι υφάσματος από τα αχρησιμοποίητα μανίκια και δημιουργήστε έναν θυλάκι για την ζώνη. Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε τοποθετήσει ακριβώς στη μέση πίσω και ράψτε το με το χέρι. Προσθέστε ένα κουμπί (αν δεν υπάρχει ήδη) στο κέντρο εμπρός για να εξασφαλίσετε το σωστό κλείσιμο στην κορυφή της φούστας.
Βήμα 6 Κάνετε ένα τελικό σιδέρωμα και περάστε μία ζώνη, στην μέση, και είστε έτοιμες!
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER