ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ: ΑΓΓΕΛΟΣ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ: ΑΓΓΕΛΟΣ
Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στους φίλους ή στα μέλη της οικογένειά σας για τα Χριστούγεννα;
Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι, κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, κάτι από τα χεράκια σας... 1 μήνας και κάτι μέχρι τα Χριστούγεννα... έχετε ακόμα αρκετό χρόνο, οπότε ξεκινήστε και εκπλήξατε τους!
Χρειάζεστε:
2 διαφορετικά υφάσματα 15 cm x 15 εκατοστά (μπέρτα).
2 κομμάτια τσόχα 12 cm x 14 cm (φτερά).
1 σπασμένο λευκό ύφασμα 8 cm x 8 cm (κεφάλι).
1 χαρτόνι 3, 5cm διάμετρος ή ένα κουμπί.
Κορδέλα χρυσή & χρυσή κλωστή.
Για να κάνετε έναν κύκλο για την μπέρτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν οδηγό ένα πιάτο ή να σχεδιάσετε στα υφάσματα τον κύκλο με διαβήτη και στην συνέχεια να τα κόψετε.
Τοποθετήστε τα υφάσματα καλές πλευρές μαζί και ράψτε αφήνοντας ένα άνοιγμα για να τα γυρίσετε από τη καλή.
Γυρίστε από την καλή, ράψτε το άνοιγμα και σιδερώστε. Διπλώστε την επάνω πλευρά της μπέρτας προς τα έξω ώστε να σχηματιστεί κάτι σαν γιακάς. Στην συνέχεια διπλώστε τις δύο πλευρές προς τα μέσα και ράψτε τα μαζί στο κέντρο. Ράψτε τα 2 σχήματα καρδιάς της τσόχας με ώστε να σχηματιστούν τα φτερά αγγέλου. Για το κεφάλι χρησιμοποιήστε ένα κουμπί ή ένα κομμάτι στρογγυλό χαρτόνι, επενδύστε το με ύφασμα και ζωγραφίστε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα μάτια και το στόμα.
Για να δώσετε στο κεφάλι το χρώμα του δέρματος, βάλτε του λίγη από την πούδρα που χρησιμοποιείται για το δικό σας πρόσωπο . Βάλτε χρυσή κορδέλα στο κεφάλι.
Τοποθετήστε την μπέρτα πάνω στα φτερά και το κεφάλι στο επάνω μέρος του γιακά.
Μπορείτε να τα ράψετε ή να χρησιμοποιήσετε κόλλα για να παραμείνουν μαζί.Τοποθετήστε μία μακριά κλωστή στην κορυφή του κεφαλιού για να κρατηθούν αυτά τα χαριτωμένα αγγελάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER