ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΜΟΧΛΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ

ΜΟΧΛΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ
Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό της ραπτομηχανής σας.
Έχετε ποτέ γαζώσει μετάξι ή σιφόν; Έχετε ασφαλώς αγωνιστεί, ιδρώσει, εκνευριστεί, απελπιστεί αφού γλιστρούν μακριά από εσάς και το ποδαράκι της ραπτομηχανής σας. Τελικά, αναρωτιέστε, η ραπτομηχανή είναι μόνο ικανή να ράβει χοντρά βαμβακερά ή μάλλινα υφάσματα; Λοιπόν, όχι. Σας έχω μία τεχνική συμβουλή που θα αλλάξει τη ζωή σας.
Υπάρχει μια μικρή ελάχιστα γνωστή επιλογή για το ποδαράκι της ραπτομηχανής που θα κάνει όλους τους αγώνες σας με τέτοιου είδους προκλητικά υφάσματα, παιχνιδάκι. Πρόκειται για τον μοχλό ρύθμισης έντασης για το ποδαράκι.
Ο διακόπτης βρίσκεται συνήθως στην αριστερή πλευρά ή στην πρόσοψη της ραπτομηχανής.
Μπορείτε να προσαρμόσετε τον μοχλό ρύθμισης έντασης ανάλογα με το ύφασμα σας. Για βαρύτερο ύφασμα, χρειάζεστε λιγότερη ένταση έτσι ώστε το ύφασμα να περνά εύκολα ανάμεσα στο ποδαράκι, τα δοντάκια και την πλάκα κατά την διαδικασία του γαζώματος. Για ελαφρύτερα υφάσματα, χρειάζεστε περισσότερη ένταση ή πίεση, έτσι ώστε το ποδαράκι να κρατά το ύφασμα με ασφάλεια πάνω τα δοντάκια και την πλάκα.
Είναι καταπληκτικό ότι αυτό το απλό τέχνασμα μπορεί να κάνει το έργο σας πολύ ευκολότερο. Οι βελονιές θα είναι πιο ομαλές και πιο ομοιόμορφες και θα έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στην κίνηση του υφάσματος αφού πλέον θα γνωρίζετε πως μπορείτε να χειριστείτε αποτελεσματικότερα την ραπτομηχανή σας.
Αν γνωρίζετε κάποιο τέχνασμα για αποτελεσματικότερη χρήση της ραπτομηχανής, θα χαρούμε να το μοιραστείτε μαζί μας στο Everydaysew.blogspot.com.
Καλά ραψίματα!
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER