ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΣΑΚΑΚΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

Aυτό το πατρόν για σακάκι είναι ένα blazer-sport-chic.  Το σακάκι είναι χωρίς γιακά με φαρδιά πέτα που περιλαμβάνονται στο εμπρός κομμάτι του πατρόν.  
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κομμάτι που σίγουρα πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας και ένα υπέροχο ρούχο για την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Το πατρόν για το κομψό αυτό σακάκι είναι πολύ εύκολο να ραφτεί ακόμα και από αρχάριους στον χώρο της ραπτικής.
Το ιδανικό ύφασμα για αυτό το σχέδιο είναι το τουίντ, και στα σχετικά καταστήματα υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και σας αρέσει περισσότερο.
Το πατρόν για αυτό το σακάκι είναι διαθέσιμο σε ευρωπαϊκά μεγέθη 38, 42, & 46 (ισοδύναμο με ΗΠΑ μεγέθη 10, 14, & 18).
Το συγκεκριμένο πατρόν δημοσιεύθηκε στο γαλλικό περιοδικό Avantages. Μπορείτε να κατεβάσετε το πατρόν από την επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού μαζί με τις εικονογραφημένες οδηγίες. Η σελίδα είναι στα Γαλλικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή της google για να επιλέξετε τη γλώσσα σας, απλά κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση στην γλώσσα που θέλετε.
 Υπάρχουν έξι τεμάχια του πατρόν και 20 σελίδες για να εκτυπώσετε.  Τα περιθώρια ραφών δεν περιλαμβάνονται στο πατρόν, για τον λόγο αυτό, παρακαλώ υπολογίστε 1,5 εκ για το περιθώριο ραφής κατά την κοπή των κομματιών του πατρόν.
Μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε σε Α4 σελίδες. Μετά την εκτύπωση, βάλτε τα κομμάτια του πατρόν σε ένα μεγάλο τραπέζι ή στο πάτωμα και επισυνάψετε τα κομμάτια μαζί και στην συνέχεια κόψτε τα επιμέρους κομμάτια.
Υλικά που χρειάζεστε:
·        1 3/4 yd (1.50 m) 60″ (1.40 m) πλάτος
·        1 1/2 yd (1.20 m) φόδρα
·        1 yd (1 m) cord κορδόνι
·        1 yd (1 m) λάστιχο 1″ (3 cm) φάρδους
Οδηγίες ραφής:
Οι εικονογραφημένες οδηγίες ραψίματος μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του περιοδικού Avantages Όπως προανέφερα η σελίδα είναι στα Γαλλικά, αλλά μπορεί να μεταφραστεί στα Ελληνικά (κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση)
Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα του περιοδικού Avantages.
Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες από το σακάκι που θα ράψετε. Επιθυμούμε πάρα πολύ να δούμε το αποτέλεσμα αυτό.
=================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER