ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΛΙΣΕ ΜΠΡΟΚΑΡ ΦΟΥΣΤΑ

ΠΛΙΣΕ ΜΠΡΟΚΑΡ ΦΟΥΣΤΑ
Τίποτα άλλο εκτός των μεταλλικών υφασμάτων δεν είναι καλύτερο για ενδύματα ειδικών περιστάσεων όπως βεβαίως είναι και τα πάρτι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Αυτή η απλή πλισέ φούστα σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ ή ζακέτα είναι το τέλειο outfit για όπου και αν θελήσετε να πάτε αυτές τις ημέρες.
Το μεταλλικό μπροκάρ ύφασμα και το μεταλλικό λάστιχο στη μέση απογειώνει την όλη εμφάνιση . Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω σχετικά με το πώς να κάνετε τη δική σας πλισέ φούστα ακριβώς στην ώρα για όλες τις επερχόμενες γιορτές!
Κόψτε 2 κομμάτια ύφασμα με μήκος, το μήκος που επιθυμείτε και πλάτος την μέτρηση της περιφέρειας σας στο πληρέστερο σημείο (όχι την μέτρηση της μέσης). Προσθέστε στο πλάτος 2 εκ για περιθώριο ραφής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει στο μήκος 4 εκ για το στρίφωμα & 1 εκ για περιθώριο ραφής στην μέση. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπολογίστηκαν τα 4 εκ για το στρίφωμα καθώς θεωρήθηκε ότι η ούγια του υφάσματος έδειχνε υπέροχη με αυτά τα τελειώματα κρόσσια.
Για τα κομμάτια τόσο εμπρός όσο και πίσω. Ξεκινήστε από το μέσο της διαδρομής και δημιουργείστε πτυχώσεις που να πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση από κάθε πλευρά. Περίπου 2,5 εκ ανά πιέτα.
Διπλώστε τις πιέτες μέχρι που να ισούται με 1/2 της μέτρησης της περιφέρειας. Θα πρέπει να προσαρμόσετε αυτές τις πιέτες σύμφωνα με τις μετρήσεις σας. Επαναλάβετε για το πίσω κομμάτι. Θα πρέπει να ισούται με τη μέτρηση της περιφέρειας σας ώστε να μπορείτε να σύρετε την φούστα πάνω από τους γοφούς σας δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσουμε μία ελαστική ζώνη στη μέση.
Ράψτε τις πιέτες στη θέση τους για εμπρός και πίσω.
Τοποθετήστε τα δύο πίσω και μπροστινά κομμάτια καλές πλευρές μαζί και ράψετε τις πλευρές.
Για την ελαστική ζώνη: αυτές οι μεταλλικές ελαστικές ζώνες είναι τέλειες όταν θέλετε μια εντυπωσιακή ζώνη. Επίσης δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε περίβλημα για το ελαστικό! Δοκιμάστε τα σε τούλι και pencil φούστες, και θα ενθουσιαστείτε.
Κόψτε το λάστιχο ώστε να ισούται με την μέτρηση της μέσης σας. Για να κάθετε άνετα γύρω από τη μέση σας, μην προσθέσετε περιθώριο ραφής. Χρησιμοποιείτε μία καλής ποιότητας ελαστική κλωστή που θα τεντώνει με λάστιχο χωρίς να κόβετε. Διπλώστε έτσι ώστε οι καλές πλευρές να είναι μαζί και ράψτε με ένα περιθώριο ραφής 1 εκ. Διπλώστε τα περιθώρια ραφής ώστε να είναι επίπεδα και ράψτε τα.
Συνδέστε το λάστιχο στη φούστα. Καρφιτσώστε στο μέσο πίσω, μέσο εμπρός (κεντρικό σημείο), και στο μέσο κάθε πλευράς.
Ξεκινήστε το ράψιμο σε ένα από αυτά τα σημεία. Όπως ράβετε, τραβήξτε το ελαστικό ώστε να συναντήσετε το επόμενο καρφιτσωμένο σημείο. Γαζώστε με ένα εξώγαζο το λάστιχο στην θέση του τραβώντας καθώς προχωράτε ώστε να ταιριάζει γύρω από τη φούστα.
Αυτό ήταν! Είστε έτοιμες!!!
ΠΗΓΗ
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER