ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΣΑΛΟΠΕΤΑ ΠΕΤΟΥΝΙΑ

ΣΑΛΟΠΕΤΑ ΠΕΤΟΥΝΙΑ
Η ΣΑΛΟΠΕΤΑ πετούνια διαθέτει υψηλό ντεκολτέ, φερμουάρ πίσω και μια αξιολάτρευτη τομή στο εμπρός για να σας κρατήσει δροσερή και κομψή αυτή τη σεζόν!
Το καλοκαίρι, είναι πάντα συνυφασμένο στο μυαλό μας με ήλιο, ζέστη όπως επίσης με ζωντανά και έντονα χρώματα. Η εταιρεία moodfabrics μας προτείνει τα Ankara prints, όπου το καθένα είναι πιο πολύχρωμο από το προηγούμενο και όλα αυτά απολύτως τέλεια για υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα. Ύφασμα και υλικά που απαιτούνται:
Ύφασμα
Yellow and Blue Geometric Waxed Cotton African Print
Φερμουάρ
Black Invisible Zipper
Κλωστή
Black Gutermann Thread
Το πατρόν σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ ΣΑΣ ΕΔΩ
Απλά συμπληρώστε την φόρμα, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση
email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας.
Το πατρόν εμπεριέχει 1,25 εκ περιθώρια ραφής, εκτός αν διαφορετικά αναφέρεται.
Ακολουθήστε τους οδηγούς στο πατρόν σας, ξεκινήστε ράβοντας τις πένσες σε κάθε ένα από τα κομμάτια του μπούστου και του σορτς, όπως βλέπετε πιο πάνω.
Κατά μήκος της κυρτής άκρης κάτω από το μπροστινό κομμάτι, ράψτε το στρίφωμα και σιδερώστε.
Τοποθετήστε το ύφασμα με τις καλές πλευρές μαζί, και ράψτε τα κομμάτια κατά μήκος του γιακά και στις μασχάλες. Δημιουργήστε εγκοπές στα περιθώρια ραφής όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, και στη συνέχεια γυρίστε ράψτε και σιδερώστε.
Στη συνέχεια, επισυνάψτε το πίσω κομμάτι του μπούστου στο πίσω κομμάτι του σορτς και στη συνέχεια ράψτε την επένδυση μέσα κατά μήκος του πίσω μπούστου.
Τοποθετήστε το αόρατο φερμουάρ κατά μήκος της ραφής στο κέντρο πίσω, ξεκινώντας ακριβώς από την κορυφή της πλάτης για 12-18εκ. ράψτε προς τα κάτω και μέσα στην ραφή του σορτς την μία πλευρά του φερμουάρ. Και στη συνέχεια ράψτε μαζί με την άλλη πλευρά της ανόδου του φερμουάρ στο σορτς, συνδέοντας μαζί τα δύο πίσω κομμάτια του σορτς.
Επιστρέψτε στο μπροστινό μέρος της ΣΑΛΟΠΕΤΑΣ σας και συνδέστε τα δύο κομμάτια του σορτς κατά μήκος μπροστά. Συνδέστε με μια γαλλική ραφή, το μπούστο με το σορτς εμπρός και τελειώστε το ζωνάκι στην μέση εμπρός.
Συνδέστε το μπροστινό και πίσω μέρος της ΣΑΛΟΠΕΤΑΣ κατά μήκος των πλευρικών ραφών και το ένδυμά σας αρχίζει να παίρνει σχήμα!
Στριφώστε το κάτω μέρος του σορτς σας και διπλώστε τους ιμάντες σας στο μισό, καλές πλευρές μαζί, και ράψτε κατά μήκος. Γυρίστε τους με την καλή πλευρά έξω, ράψτε τους στην κορυφή του γιακά του μπούστου σας, και σιδερώστε.
Τέλος, διπλώστε προς τα μέσα τις ακατέργαστες άκρες της πίσω επένδυσης και ράψτε γύρω για να τελειώσει.
Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, απίστευτα υφάσματα για αυτό το μοντέλο! Μπορείτε να διαλέξετε ότι σας αρέσει ή ένα όπως αυτό που βλέπετε, το οποίο σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτές.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να σας πω, ότι μπορεί να μην γίνει η ένωση πίσω στην μέση και να το έχετε σε 2 κομμάτια.
Καλή επιτυχία.
ΠΗΓΗ
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER