ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΜΙΝΤΙ ΚΡΟΥΑΖΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΦΟΡΕΜΑ

ΜΙΝΤΙ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑ
ΜΙΝΤΙ ΚΡΟΥΑΖΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΦΟΡΕΜΑ
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε ασχοληθεί με τον σχεδιασμό κρουαζέ μπλούζας – φορέματος.
Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη που βρήκα και σας παρουσιάζω ένα πραγματικά διασκεδαστικό και εύκολο οδηγό πως να ράψετε ασύμμετρο κρουαζέ φόρεμα
Ένα φόρεμα από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής και παράλληλα τόσο κλασικό σε στυλ φόρεμα που αποπνέει αρχοντιά.
Είναι σούπερ κολακευτικό, και πραγματικά αρκετά εύκολο να ραφτεί.
Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:
3 μέτρα ύφασμα (Ιδανικό θα ήταν ένα ρεγιόν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σύμμικτο λινό ή ponte. Απλά βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα πέφτει όμορφα!) Αντίστοιχη κλωστή.
ΜΙΝΤΙ ΚΡΟΥΑΖΕ  ΦΟΡΕΜΑ ΟΔΗΓΙΕΣ
Αρχικά, κόβουμε τα κομμάτια του πατρόν μας. Θα χρειαστείτε για το μπούστο, ένα κομμάτι για την πλάτη πίσω και δύο κομμάτια εμπρός, επίσης ένα κομμάτι φούστα πίσω και δύο κομμάτια φούστα εμπρός. Θα χρειαστείτε ακόμα δύο μανίκια, καθάρισμα λαιμόκοψης και δύο λωρίδες για τη μέση. Η απεικόνιση δεν είναι σε κλίμακα. Οι λωρίδες σας πρέπει να είναι περίπου 10 εκ πλάτος η κάθε μία, και μήκος όσο θέλετε.
Βήμα 1. Πάρτε τα δύο κομμάτια καθαρίσματος λαιμόκοψης και ευθυγραμμίστε τα επάνω στους ώμους με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί. Ράψτε τα μαζί με μια ευθεία βελονιά.
Βήμα 2. Τώρα πάρτε τα κομμάτια του κορμού, τα δύο εμπρός κομμάτια του μπούστου και το πίσω κομμάτι της πλάτης και καρφιτσώστε τα στους ώμους με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί. Ράψτε τα μαζί με μια ευθεία βελονιά.
Βήμα 3. Με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί, επισυνάψετε το καθάρισμα στην λαιμόκοψη του φορέματος με μια ευθεία βελονιά.
Βήμα 4. Ώρα να επισυνάψετε τα μανίκια. Πάρτε ένα μανίκι και ευθυγραμμίστε την κορυφή του με το κέντρο στην κορυφή της μασχάλης, όπως φαίνεται. Καρφιτσώστε μαζί.
Βήμα 5. Στην συνέχεια πάρτε το υπόλοιπο από το μανίκι και καρφιτσώστε το προς τα κάτω γύρω από κάθε πλευρά του βραχίονα. Ακολούθως ράψτε τα μαζί με μια ευθεία βελονιά. Επαναλάβετε για το δεύτερο μανίκι από την άλλη πλευρά.
Βήμα 6. Με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε την ραφή στα μανίκια, όπως φαίνεται.
Βήμα 7. Πάρτε τα εμπρός κομμάτια και το πίσω της φούστας και με τις καλές πλευρές μαζί ράψτε τις πλαϊνές ραφές.
Βήμα 8. Για να δημιουργήσετε τις λωρίδες της μέσης, διπλώστε το ύφασμα στο μισό σε κάθε πλευρά, και στη συνέχεια στο μισό πάλι. Ράψτε με μια ευθεία βελονιά, όπως φαίνεται, και γυρίστε τις μικρές πλευρές μέσα.
Βήμα 9. Με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε το μπούστο και την φούστα μαζί στη μέση. Ράψτε επίσης εσωτερικά στην μέση την λωρίδα μέσης σας. Επίσης χρησιμοποιήστε ένα ξηλωτηράκι και ανοίξτε μια μικρή σχισμή στην πλευρική ραφή του μπούστου από τη μία πλευρά. Αυτό θα είναι το σημείο όπου η λωρίδα μέσης σας θα περάσει ενδιάμεσα, έτσι ώστε να είστε σε θέση να την τυλίξετε γύρω από τη μέση σας. Αφού ανοιχθεί η μικρή σχισμή, ράψτε ένα ορθογώνιο γύρω από το σκίσιμο, ώστε να είναι ασφαλές.
Βήμα 10. Κάνετε ένα εξώγαζο στο ντεκολτέ σας για να εξασφαλίσετε το καθάρισμα της λαιμόκοψης στο εσωτερικό του φορέματος και στριφώστε τα μανίκια και τον ποδόγυρο του φορέματος σας στο επιθυμητό μήκος.
Και τελειώσατε!!!
ΠΗΓΗ
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER