ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΛΕΟΠΑΡ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΑΚΕΛΟΣ

 ΛΕΟΠΑΡ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΑΚΕΛΟΣ
ΛΕΟΠΑΡ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΑΚΕΛΟΣ 
Έναν μεγάλο φάκελο-τσάντα θεωρώ ότι χρειάζεται σε κάθε γυναίκα όποια και αν είναι η ηλικία της.
Είναι τόσο όμορφο να κρατάς μια τέτοια τσάντα-φάκελος και κυρίως είναι ιδανική για ημέρα ή βράδυ, ακόμα και για τις πιο φανταχτερές εκδηλώσεις.
Βεβαίως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ποικιλία υφασμάτων, όμως ένα Leopard, έχει κάτι παραπάνω. Είναι κλασικό, κομψό, μπορεί να φορεθεί με κάθε είδους ντύσιμο και είναι απλά το αγαπημένο μου. Παρ΄όλα αυτά η απόφαση για το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε είναι καθαρά δική σας. 
Υλικά
½ μέτρο faux γούνα λεοπάρ 
½ μέτρο επένδυση - φόδρα (ένα βαρύ σύμμικτο ύφασμα είναι κατάλληλο) 
½ μέτρο χοντρή αυτοκόλλητη καρίνα ενίσχυσης 
Ανάλογη κλωστή 
35 εκ μεταλλικό φερμουάρ 
Ένα μικρό τετράγωνο από πραγματικό ή faux δέρμα 
Οδηγίες
Θα δούμε παρακάτω βήμα-βήμα πως να ράψουμε έναν μεγάλο φάκελο - τσάντα από λεοπάρ γούνα με μεταλλικό φερμουάρ.
 ΛΕΟΠΑΡ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΤΡΟΝ
Βήμα 1. Κόψτε το ύφασμα σας, την επένδυση (φόδρα) και την καρίνα ενίσχυσης. Πρέπει να έχετε 2 ορθογώνια από το κάθε υλικό σας, 38x48 εκ για το ύφασμα και επένδυση(φόδρα) και 30x40 εκ την καρίνα ενίσχυσης. 
Βήμα 2. Σιδερώστε την αυτοκόλλητη καρίνα στην πίσω πλευρά του γούνινου υφάσματος σας. Βάλτε την στο κέντρο έτσι ώστε να έχετε χώρο να ράψετε γύρω από τις άκρες σε όλες τις τέσσερις πλευρές. 
Βήμα 3. Πάρτε ένα κομμάτι της γούνας και ένα κομμάτι της φόδρας, και τοποθετήστε τα με τις ανάποδες πλευρές μαζί. Ανοίξτε το φερμουάρ, και στην επάνω άκρη, επισυνάψετε το φερμουάρ μεταξύ τα δύο υφασμάτων. Διπλώστε το επάνω άκρο των δύο υφασμάτων και καρφιτσώστε τα προσεκτικά κατά μήκος του φερμουάρ. Στην συνέχεια ράψτε κατά μήκος αυτών των διπλωμένων πλευρών (αυτές είναι οι επάνω πλευρές του φακέλου σας) με μια ευθεία ραφή, ράβοντας ταυτόχρονα την γούνα, την φόδρα και την μία πλευρά του φερμουάρ μαζί. Επαναλάβετε για την άλλη πλευρά. 
Βήμα 4. Στην εικόνα 4, βλέπετε πως το έργο σας πρέπει να μοιάζει. Από την μία πλευρά πρέπει να βρίσκεται η γούνα εκατέρωθεν του φερμουάρ και από την άλλη πλευρά πρέπει να βρίσκεται η φόδρα εκατέρωθεν του φερμουάρ. 
Βήμα 5. Τοποθετήστε την τσάντα – φάκελο με τις καλές πλευρές μαζί, οπότε τώρα εσείς βλέπετε στην φόδρα και καρφιτσώστε περιμετρικά γύρω από τις τρεις πλευρές (εκτός αυτής που έχει το φερμουάρ) της τσάντας. Ράψτε γύρω από αυτό με μια ευθεία βελονιά. Σταματήστε το ράψιμο σας ακριβώς κάτω από το φερμουάρ στο σημείο της αρχής του κλεισίματος και πάνω από αυτό, στο σημείο του τέλους του φερμουάρ, ώστε να έχετε ένα όμορφο τελείωμα.  
 ΛΕΟΠΑΡ ΤΣΑΝΤΑ - ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Βήμα 6. Μόλις τελειώσετε με τις ραφές σας, κόψτε τις απέναντι γωνίες από το φερμουάρ σας διαγωνίως, έτσι ώστε τα σημεία αυτά να δημιουργούν κάτι σαν ένα μικρό πάτο όταν γυρίσετε την τσάντα από την καλή πλευρά. 
Βήμα 7. Τώρα ο φάκελος - τσάντα σας πρέπει να μοιάζει με αυτό. 
Βήμα 8. Κόψτε ένα μικρό ορθογώνιο από δέρμα, 2x4 εκ, διπλώστε στη μέση και καρφιτσώστε το στην άκρη της αρχής κλεισίματος του φερμουάρ. Ράψτε αρκετές φορές να το ασφαλίσετε στη θέση του. 
Βήμα 9. Και τελειώσατε!
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER