ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ

 ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ
Το κλειδί για μια επιτυχημένη εμφάνιση βρίσκεται κυρίως στα αξεσουάρ. Ένα δε από τα βασικότερα αυτών η «τσάντα».
Η τσάντα είναι το αξεσουάρ που καμία γυναίκα δεν θέλει να αποχωριστεί και βεβαίως την θεωρεί καθοριστικό στοιχείο της εμφάνισης της.
Για τον λόγο αυτό ξοδεύει πολλά χρήματα για την αγορά μίας τσάντας, καθώς χρειάζεται όχι μόνο να είναι μοντέρνα, αλλά και πρακτική. Μια τσάντα που της επιτρέπει να μεταφέρει μαζί της τα πιο αναγκαία ή αγαπημένα αντικείμενα και η οποία βεβαίως πρέπει συνδυάζει όχι μόνο την όμορφη εμφάνιση αλλά και την ποιότητα και το καλό υλικό.
Για μια εξαιρετικά πρωτότυπη εμφάνιση, μπορείτε να κάνετε τη δική σας τσάντα, η οποία δεν απαιτεί καθόλου ράψιμο, ακολουθώντας τα παρακάτω αναφερόμενα εύκολα βήματα:
 ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Τοποθετήστε ένα κομμάτι δέρματος κάτω από μια στρογγυλή πιατέλα και αντιγράψτε το σχήμα του κύκλου σχεδιάζοντας με το μολυβί σας περιμετρικά της πιατέλας το σχήμα της. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα καλά ακονισμένο ψαλίδι, κόψτε το κομμάτι του δέρματος που σχεδιάσατε προηγουμένως. Φυσικά αντί δέρματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ύφασμα.
2. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί, κόψτε το στο ίδιο σχήμα και μέγεθος όπως το δέρμα, διπλώστε το στην μέση και ακολούθως στα 4 και (δίνει 8 τρύπες), στη συνέχεια, το διπλώνετε ακόμα μία φορά στην μέση ή το διπλώνετε στα τρία(δίνει 12 τρύπες). Με το περφορατέρ κάνετε μία τρύπα στα 3-5 εκ από την κορυφή που να διαπερνάει όλα τα στρώματα. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως πατρόν για να σημαδέψουμε και να κάνουμε τις ανάλογες τρύπες σωστά στο δέρμα.
3. Τοποθετήστε το χαρτί ανοιχτό πάνω στο δέρμα και αντιγράφτε τα σημεία όπου θα κάνετε τις τρύπες στο δέρμα. Τρυπήστε όλα τα σημεία που αντιγράψατε πάνω στο δέρμα.
4. Περάστε μια κορδέλα μέσω των διατρήσεων, όπως φαίνεται στις εικόνες.
5. Για να διαμορφώσετε την τσάντα, τραβήξτε την κορδέλα από τις άκρες και στη συνέχεια δημιουργήστε ένα φιόγκο όμορφο και τακτοποιημένο με την κάθε άκρη της κορδέλας.
6. Τελειώστε την χειροποίητη τσάντα σας προσθέτοντας μία λωρίδα για να μπορείτε να την κρεμάτε στο ώμο. Απολαύστε το έργο σας!

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER