ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ

 ερωτευμένες γατούλες
ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ
Εδώ και πολύ καιρό είχα στο μυαλό μου, να σας δείξω πως θα ράψετε ένα πολύ εύκολο ζευγάρι γατούλες.
Σήμερα λοιπόν βρήκα λίγο χρόνο και σας παρουσιάζω, αυτό το πολύ εύκολο πατρόν για να ράψετε αυτές τις υπέροχες ερωτευμένες γατούλες. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να είναι, ένα υπέροχο δώρο όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για μία επέτειο γάμου ή ως μια δήλωση της αγάπης σας στο έτερον ήμισυ. 
Απαιτούμενα υλικά: 
Τσόχα (δύο διαφορετικά χρώματα) Θα χρειαστείτε για το σώμα, 2 κομμάτια τσόχα από κάθε χρώμα διαστάσεων 23 x 10 εκ. Φυσικά εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαστάσεις στο μέγεθος που θέλετε) 
1.  Υλικό γεμίσματος μαξιλαριών 
2.  Πλαστικά μάτια και μύτες για παιχνίδια (στην θέση των ματιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουμπιά και της μύτης ένα τρίγωνο κομματάκι τσόχας σε κόκκινο χρώμα. Ακόμα μπορείτε αντί αυτών που προανέφερα, απλά να τα κεντήσετε) 
3.  Κλωστή 
4.  Διακοσμητικά στοιχεία 
5.  Κόλλα για ύφασμα.
   ερωτευμένες γατούλες πατρόν
Σχεδιάστε σε χαρτί το πατρόν και κόψτε το περιμετρικά. 
Τοποθετείστε δύο ορθογώνια ένα λευκό και ένα γκρι με τις καλές πλευρές μαζί και ράψτε με 0,5 εκ περιθώριο ραφής την μεγάλη πλευρά. Επαναλαμβάνετε για τα άλλο δύο ορθογώνια. 
Ανοίξτε τα και σιδερώστε τις ραφές ανοικτές. Τοποθετήστε πάνω στα ορθογώνια των δύο χρωμάτων, το πατρόν με τις γάτες, έτσι ώστε η μέση του πατρόν να συμπίπτει με την ραφή του ορθογωνίου μας. 
Αντιγράψτε το πατρόν στο ύφασμα. Τώρα είναι η ώρα να τοποθετήσουμε τα πλαστικά μάτια και μύτες ή να τα κεντήσουμε. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα δύο νέα δίχρωμα ορθογώνια με τις καλές πλευρές μαζί. Μόνο τώρα το λευκό πρέπει να βρίσκεται πάνω στο λευκό, και το γκρι στο γκρι. Καρφιτσώστε στη μεσαία ραφή και στο περίγραμμα του πατρόν. Ράψτε κατά μήκος του περιγράμματος, εκτός από την βάση. Η λευκή πλευρά να είναι ραμμένη με άσπρη κλωστή, και η γκρι να είναι ραμμένη με γκρι. Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να κόψετε το επιπλέον ύφασμα, αφήνοντας ένα περιθώριο 0,5 εκατοστά. Το περιθώριο πάνω από τα αυτιά πρέπει να κοπεί, αφήνοντας 2 χιλιοστά από το ύφασμα, έτσι ώστε να μπορέσετε προσεκτικά να γυρίσετε το μέσα - έξω.  
 ερωτευμένες γατούλες οδηγίες
Χρειαζόμαστε, επίσης, πόδια, ουρές και τον πυθμένα για κάθε γάτα. Οι ουρές είναι το ίδιο πατρόν με τα πόδια, μόνο που το μήκος του είναι 20 εκ. Κόβουμε τα κομμάτια μας. Διπλώνουμε με τις καλές πλευρές μαζί το ύφασμα για τα πόδια, και τις ουρές στην μέση κατά μήκος και ράβουμε. 
Γυρίζουμε τα πάντα από την καλή με τη βοήθεια μιας χοντρής βελόνας πλεξίματος. Τα πόδια και τις ουρές δεν τις γεμίζουμε σφικτά με υλικό πλήρωσης και τα ράβουμε στο κυρίως σώμα με μία κρυφή βελονιά. 
Ακολούθως γεμίζουμε το σώμα με το υλικό πλήρωσης και ράβουμε την βάση με κρυφή βελονιά.  
 ερωτευμένες γατούλες εμπρός-πίσω
Δίνουμε στην γάτα μια ανθοδέσμη και στον γάτο ένα κλειδί. Το δεύτερο σκέλος του γκρι γάτου μπορούμε να το ράψουμε στο πίσω μέρος της γάτας, ώστε να φαίνεται ότι την αγκαλιάζει. Έτσι είναι πάντα - ο κύριος αγκαλιάζει την κυρία του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER