ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

 ολοσωμη φόρμα με πατρόν
ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ 
Μια ολόσωμη φόρμα για να δημιουργήσετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της άνεσης και της σέξι εμφάνισης, με δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν ραπτικής από το https://www.moodfabrics.com/, σας έχουμε σήμερα.
 Το ιδανικό ύφασμα για να ραφτεί αυτή η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ελαστικό βελούδο και το έργο αυτό δεν απαιτεί φερμουάρ ή κλεισίματα, έτσι μπορείτε να το κόψετε και να το ράψετε με ευκολία! 
Ύφασμα και υλικά που απαιτούνται: 
§ Το πατρόν της ολόσωμης φόρμας 
Απλά συμπληρώστε την φόρμα, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας. 
Το πατρόν εμπεριέχει 1,25 εκ περιθώρια ραφής, εκτός αν διαφορετικά αναφέρεται. 
Αυτό το πατρόν είναι καλύτερα να ραφτεί με ένα ύφασμα που θα έχει περίπου 50% ελαστικότητα. Το βελουτέ που βλέπετε είχε περίπου 50% σε μία κατεύθυνση και 20% στην άλλη. Το πατρόν κόπηκε, έτσι ώστε η μεγαλύτερη ελαστικότητα (50%) να είναι σε οριζόντια κατεύθυνση κατά πλάτος του τελικού ενδύματος. 
 ολόσωμη φόρμα οδηγίες
Με κομμάτια σας πατρόν όλα κομμένα, τοποθετήστε τα μπροστινά κομμάτια της ολόσωμης φόρμας μαζί και ράψτε την κεντρική πίσω ραφή του κολάρου. Αν, δεν έχετε κοπτοράπτη, μια βελονιά ζιγκ-ζαγκ είναι η καλύτερη. 
Έπειτα, βάλτε τα δύο εμπρός κομμάτια επίπεδα και διπλώστε το ντεκολτέ στην μέση, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες. Ταιριάξτε την κεντρική πίσω ραφή και ακολουθήστε τις εγκοπές στο πατρόν. Ασφαλίστε το με ζιγκ-ζαγκ βελονιά. 
Το πίσω κομμάτι του μπούστου της ολόσωμης φόρμας μπορεί να συνδεθεί στη συνέχεια με τους ώμους και το ντεκολτέ. 
Πριν από την προσθήκη των πλευρών του μπούστου, θα χρειαστεί να επισυνάψετε τα βολάν στα μανίκια. Θα το ράψετε στο εμπρός και πίσω κομμάτι με 1,5 εκ περιθώριο ραφής. Το βελουτέ δεν ξεφτίζει, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε φινίρισμα ή στρίφωμα στα βολάν.
Στη συνέχεια μπορεί να προστεθεί στην πίσω και εμπρός πλευρά. Θα πρέπει να τοποθετούνται με τις καλές πλευρές μαζί. Το βολάν του μανικιού θα πρέπει να ραφτεί μεταξύ τους. 
Ράψτε τις πλευρές του μπούστο μαζί, διπλώστε τις ακατέργαστες άκρες στις μασχάλες προς τα μέσα της ανάποδης πλευράς του ενδύματος. 
Στο κάτω μισό της ολόσωμης φόρμας, ράψτε τα δύο εμπρός κομμάτια του παντελονιού μαζί και επαναλάβετε με τα πίσω κομμάτια. Ταιριάξετε τις εγκοπές σας και επισυνάψτε το στο μπροστινό και το πίσω μέρος του παντελονιού στις εσωτερικές και εξωτερικές ραφές. Ράψτε την ζώνη. 
Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να ολοκληρωθεί η ολόσωμη φόρμα είναι να συνδέσετε το μπούστο και το παντελόνι στην ζώνη μέσης. Θα ήθελα να συστήσω να προσθέσετε στην ζώνη μέσης, ενίσχυση και να την ράψετε με μια μηχανή ή με το χέρι στο εσωτερικό της ζώνης. Η ενίσχυση μπορεί να κρύψει εσωτερικά τυχόν ακατέργαστες άκρες γύρω από το βαθύ V-ντεκολτέ. 
Δοκιμάστε την ολόσωμη φόρμα με τα αγαπημένα τακούνια σας και στριφώστε το τελείωμα αναλόγως! 
 ολόσωμη φόρμα εικόνες
Το βαθύ ντεκολτέ, αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος του στέρνου, το οποίο μπορείτε να στολίσετε με κάποιο όμορφο κόσμημα. Αν πάλι δεν σας αρέσει αυτό το τόσο βαθύ ντεκολτέ, μπορείτε εσωτερικά να προσθέσετε ένα κομμάτι δαντέλα που θα το καλύπτει. Βεβαίως αν δεν συνδέσετε το μπούστο με το παντελόνι στην μέση, μπορείτε να έχετε δύο ξεχωριστά κομμάτια, μπλούζα και παντελόνι.
Πηγή
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER