ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΟΥΣΤΕΣ:ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΗΣ

 xamilomesi
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΟΥΣΤΕΣ:ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΗΣ
Οι φούστες είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσουμε να μαθαίνουμε πώς να σχεδιάζουμε τα δικά μας πατρόν,
πατρόν που θα είναι σχεδιασμένα βάσει των δικών μας μετρήσεων και θα είναι απόλυτα συμβατά με τον δικό μας σωματότυπο.
Συνδυάζοντας διαφορετικές επιλογές που παρουσιάζονται στο κεφάλαιο φούστες, θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε μια ατέλειωτη σειρά από μοντέλα και σχέδια. Ο σχεδιασμός της φούστας είναι αρκετά απλός καθώς έχει λίγη διαμόρφωση με την προσθήκη πενσών, καθιστώντας το σχεδιασμό της λιγότερο περίπλοκο (σε αντίθεση με το μπούστο). — Οι τεχνικές σχεδιασμού που χρησιμοποιούνται στις φούστες είναι κοινές και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους ενδυμάτων.


Αλλαγές στον σχεδιασμό της ζώνης μέσης.
Πριν από τον σχεδιασμό οποιουδήποτε άλλου μέρους της φούστας, θα πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με την τοποθέτηση και τελειοποίηση της ζώνης μέσης.
Οι επιλογές του σχεδιασμού της ζώνης μέσης περιλαμβάνουν την αύξηση ή την μείωση της. Πολλά εμπορικά μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν στην φυσική γραμμή μέσης ή κοντά στον ομφαλό. Δεδομένου ότι αυτή η τοποθέτηση μπορεί να μην είναι η πιο άνετη ή κολακευτική για σας, υπάρχουν αλλαγές που μπορούν να γίνουν.
Επιπροσθέτως εκεί όπου είναι η περιφέρεια της μέσης σας, έχετε αρκετές επιλογές αλλαγών, όπως η ευθεία ζώνη ή το ανατομικό λάστιχο, η επένδυση ή η μπάσκα.


ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΗΣ
Ο περιορισμός στο πόσο χαμηλά μπορείτε να πάτε εξαρτάται από την καμπύλη του σώματός σας. Αν το σώμα σας είναι σχετικά ίσιο από τη μέση ως την περιφέρεια ή η διαφορά μεταξύ της μέσης σας και της περιφέρεια σας είναι μικρή, η φούστα μπορεί να σας πέφτει αν μειώσετε την γραμμή μέσης πάρα πολύ. Αν το σχήμα του σώματός σας είναι με καμπύλες από τη μέση, ως την περιφέρεια, μπορεί να είστε σε θέση να μειώσετε την γραμμή μέσης περισσότερο.

Στο κέντρο εμπρός, μετρήστε κάτω από την υπάρχουσα γραμμή μέσης το επιθυμητό βάθος (π.χ. 3 εκ) για την νέα γραμμή μέσης [ A ]. Επαναλάβετε με το ίδιο επιθυμητό βάθος (π.χ. 3 εκ) κατά μήκος της πλευρικής ραφής [ B ].
Σχεδιάστε την νέα γραμμή μέσης που συνδέει τα δύο νέα σημεία [ A ]+ [ B ], με καμπύλη παρόμοια με το αρχικό σχήμα της γραμμής μέσης.
Μετρήστε την αρχική γραμμή μέσης (24,5 εκ) και τη νέα γραμμή μέσης (25 εκ). Βρείτε την διαφορά και καταγράψτε την (25-24,5=0,5).


Μετρήστε το άνοιγμα της πένσας στην αρχική γραμμή μέσης (1,5 εκ). Μετρήστε το άνοιγμα της πένσας στην νέα γραμμή μέσης (1 εκ) Βρείτε την διαφορά και καταγράψτε την 1,5-1=0,5).
Συνολική διαφορά 1 εκ (0,5 + 0,5)
Προσαρμόσετε την πλευρική ραφή της φούστας σας, μπαίνοντας 1 εκ δεξιά, αφαιρώντας δηλαδή το επιπλέον μήκος. Αυτή θα είναι η νέα πλευρική ραφή μετά την μείωση της γραμμής μέσης.
Σχεδιάστε την νέα πλευρική ελαφρώς καμπύλη ραφή, ενώνοντας το νέο σημείο που βρήκαμε πριν, με την πλευρική ραφή στο σημείο της περιφέρειας.
Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για το πίσω. Κόψτε στην νέα χαμηλότερη γραμμή μέσης και τελειώσατε.
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER