ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΡΑΒΩ ΚΑΡΟ ΦΟΥΣΤΑ


ΡΑΒΩ ΚΑΡΟ ΦΟΥΣΤΑ
Πώς να ράψετε μία πένσιλ καρό φούστα.
Το καρό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πρίντ καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Ειδικά για το χειμώνα, είναι ακριβώς τόσο εορταστικό όσο και όμορφο. Θα χρησιμοποιήσω λοιπόν αυτό για να κάνω μία πραγματικά απλή πένσιλ φούστα. Πηγαίνετε προς τα κάτω για να βρείτε τις οδηγίες βήμα προς βήμα!
Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:
1 ή 1 1/2 μ ύφασμα φανέλα
25-30 εκ αόρατου φερμουάρ
αντίστοιχη κλωστή
καρό φούστα 2
Δείτε εδώ πως μπορείτε να σχεδιάσετε πατρόν φούστας στα μέτρα σας. Αρχικά, κόβουμε κομμάτια του πατρόν. Θα χρειαστείτε μια φούστα στραμμένη με την εμπρός πλευρά προς τα έξω και διπλωμένη στην μέση κατά μήκος, την τοποθετείται στην τσάκιση (τσάκιση με τσάκιση) και κόβετε το ύφασμα σας, μία εμπρός ζώνη μέσης τοποθετημένη επίσης στην τσάκιση και κόβετε. Στη συνέχεια κόβετε τα πίσω κομμάτια, δύο πίσω κομμάτια για την φούστα και δύο πίσω κομμάτια για την ζώνη μέσης.
Βήμα 1. Πάρτε το μπροστινό κομμάτι της φούστας σας και διπλώστε για να δημιουργήσετε από μία πιέτα εκατέρωθεν των πλαϊνών πλευρών. Βεβαιωθείτε ότι είναι απόλυτα συμμετρικές και σε ίση απόσταση από τις πλευρές. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, εάν δεν θέλετε πιέτες στο μπροστινό μέρος, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα. Στην συνέχεια ράψτε σε όλο το πλάτος της κορυφής για να εξασφαλίσετε αυτές τις πιέτες στη θέση τους.
Βήμα 2. Πάρτε τα δύο πίσω κομμάτια σας και ράψτε τις πένσες στην κορυφή, έτσι ώστε τα κομμάτια να εφαρμόζουν γύρω από τις καμπύλες σας.
Βήμα 3. Με τις καλές πλευρές μαζί, πάρτε το κομμάτι της εμπρός ζώνης και το εμπρός κομμάτι της φούστας σας και ράψτε τα μαζί στη μέση.
Βήμα 4. Επαναλάβετε το βήμα 3 με τα πίσω κομμάτια της φούστας σας.
Βήμα 5. Τοποθετήστε το φερμουάρ, ακολουθώντας τις οδηγίες για το πως ράβουμε φερμουάρ εδώ. Στη συνέχεια ράψτε τη υπόλοιπη πίσω ραφή της φούστας σας.
Βήμα 6. Ακολούθως πάρτε τα εμπρός και πίσω κομμάτια και (με τις καλές πλευρές μαζί) ράψτε τις πλαϊνές ραφές.
Βήμα 7. Στριφώστε την φούστα σας στο επιθυμητό μήκος και τελειώσατε.
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε φόδρα στην φούστα. Για την κοπή και ραφή της φόδρας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια ακριβώς βήματα με αυτά της φούστας.
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER