ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΥΠΕΡΟΧΗ FLORAL ΦΟΥΣΤΑ

 φλοράλ φούστα
ΥΠΕΡΟΧΗ FLORAL ΦΟΥΣΤΑ
Αισθάνομαι τόσο όμορφα μέσα σε γλυκά φλοράλ υφάσματα, μου ανεβάζουν τόσο πολύ την διάθεση που δεν χάνω την ευκαιρία να τα φορώ ακόμα και τον χειμώνα.
 Και σήμερα σας έχω μία υπέροχη φλοράλ φούστα που βρήκα στην αγαπημένη μου ιστοσελίδα.  
Είναι ένα έργο γρήγορο και εύκολο και σίγουρα είναι κατάλληλο για τις αρχάριες φίλες μας που κάνουν τα πρώτα δειλά τους βήματα στον υπέροχο κόσμο της ραπτικής. Δείτε παρακάτω το εξαιρετικά εύκολο tutorial για την υπέροχη floral φούστα!
Υλικά:
·     1 1/2 μέτρα ύφασμα (η συγκεκριμένη είναι από βαμβάκι, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζέρσεϊ ή κάποιο ελαφρύ πλεκτό).
·     κλωστή που να ταιριάζει χρωματικά.
·     2,5 εκ φάρδους λάστιχο. φλοραλ φούστα πατρόν
Βήμα 1. Μετρήστε τη μέση σας, και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό επί 1,5. Αυτή θα είναι η μέτρηση πλάτους της φούστας σας. Τώρα μετρήστε από τη μέση σας ως το γόνατό σας. Αυτή θα είναι η μέτρηση του μήκους σας. Κόψτε ένα ορθογώνιο κομμάτι υφάσματος χρησιμοποιώντας αυτές τις μετρήσεις. Στη συνέχεια, κόψτε μία λωρίδα μέσης ορθογώνια χρησιμοποιώντας την ίδια μέτρηση πλάτους, και υπολογίζοντας 10 εκ σε μήκος, όπως φαίνεται στο σχέδιο. Τώρα κόψτε κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια στη μέση έτσι ώστε να έχετε δύο ίσια κομμάτια ύφασμα.
Βήμα 2. Ράψτε τις πλευρές της φούστας με τις καλές πλευρές μαζί, στη συνέχεια, ράψτε τις πλευρές της λωρίδας της μέσης επίσης με τις καλές πλευρές μαζί.
Βήμα 3. Διπλώστε το λωρίδα μέσης κατά το ήμισυ έτσι είναι τώρα 5 εκ σε ύψος και έχετε μία διπλωμένη πλευρά από την μία πλευρά της ζώνης και τις μικρές άκρες της ούγιας από την άλλη πλευρά.
Βήμα 4. Καρφιτσώστε τη λωρίδα μέσης γύρω από την κορυφή της φούστας. Βεβαιωθείτε ότι η διπλωμένη πλευρά της λωρίδας της μέσης είναι στραμμένη προς τα κάτω προς τον πυθμένα της φούστας, όπως σημειώνεται σε αυτό το βήμα. Ράψτε γύρω από ολόκληρη την μέση με μια ευθεία βελονιά και ένα περιθώριο ραφής 1 εκ, και δεν ξεχνάτε να αφήσετε 10-12 εκ άνοιγμα έτσι ώστε να περάσετε το λάστιχό σας μέσα.
 φλοραλ φούστα 2
Βήμα 5. Μετρήστε τη φυσική μέση σας και κόψτε ένα κομμάτι λάστιχο σε αυτό το μέγεθος. Πιάστε το με μια παραμάνα στο ένα άκρο για να την χρησιμοποιήσετε να περάσετε το λάστιχο μέσα από το περίβλημα της ζώνης που μόλις δημιουργήσατε. Βεβαιωθείτε ότι το άλλο άκρο του λάστιχου δεν θα εξαφανιστεί μέσα στη θήκη σας. Μόλις και τα δύο άκρα του λάστιχου βγουν από το περίβλημα σας, ράψτε τα μαζί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ραφή κοπτοράπτη για να τα ράψετε καλά μαζί, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ευθεία βελονιά ή μία ζιγκ-ζαγκ ραφή.
Βήμα 6. Τώρα ράψτε το μικρό άνοιγμα στο περίβλημα.
Βήμα 7. Στην συνέχεια σηκώστε την ζώνη σας επάνω και σιδερώστε την στην θέση της. Στριφώστε στο επιθυμητό μήκος και είστε έτοιμες!
Πηγή
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER