ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΣΤΡΙΦΩΝΩ ΚΛΟΣ ΦΟΥΣΤΑ

 στριφώνω κλος φούστα με ρέλι
DIY - Πώς να στριφώσετε μία κλος φούστα πλήρους κύκλου, γρήγορα.
Κατά καιρούς όλοι έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο στρίφωμα της κλος φούστας.
Σίγουρα είναι μία πρόκληση καθώς χρειάζεται μία ιδιαίτερη τεχνική αφού δεν γίνεται με ένα ίσιο γαζί όπως τα υπόλοιπα στριφώματα. Έτσι σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να τελειώσουμε το στρίφωμα μιας κλος φούστας πλήρους κύκλου εύκολα και σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό.
Ένας τρόπος είναι να αφήσουμε την φούστα κρεμασμένη από κάποια κρεμάστρα για μια εβδομάδα ώστε το ύφασμα να πάρει όλο το μήκος του σε περίπτωση που μπορεί να ξεχειλώνει λίγο και στη συνέχεια να ράψουμε το στρίφωμα το χέρι.
Ο πολύ γρήγορος τρόπος είναι με overlocker / serger (κοπτοράπτη).
 στριφώνω με το χέρι
Αν θέλετε όμως να είναι καλύτερο το στρίφωμα ή δεν έχετε overlocker και αν βιάζεστε να την τελειώσετε και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, θα σας δείξουμε τον τρόπο για να στριφώσετε την κλος φούστα σας σε 15 λεπτά και να έχετε σίγουρα ένα όμορφο αποτέλεσμα που θα φαίνεται υπέροχο.
Το κλειδί είναι το ρέλιασμα σε μια πλήρη κλος φούστα, απλά θα πρέπει να προσέξετε αν το γαζί σας πρόκειται να είναι ορατό, να είναι κοντά στο στρίφωμα περίπου 1 εκατοστό ή λιγότερο.
 Θα χρειαστείτε:
Ρέλι
Κλωστή
 στριφώνω με ρέλι
1. Ρελιάστε ολόκληρο το στρίφωμα της φούστας σας.
Γαζώστε το ρέλι γύρω-γύρω. Σιδερώστε. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε πως φτιάχνουμε μόνοι μας ρέλι.
2. Γυρίστε τώρα το ρέλι μέσα, έτσι ώστε να μην είναι εμφανές στο εξωτερικό και γαζώστε με μια παράλληλη στο πρώτο γαζί γραμμή, στην συνέχεια σιδερώστε το στρίφωμα και έτσι θα έχετε δύο γαζιά στην εσωτερική πλευρά και ένα τακτοποιημένο όμορφο γαζί στο εξωτερικό.
Αυτό είναι!
Φωτό Pinterest
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER