ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΤΖΙΝ ΣΑΣ ΣΕ SKINNY

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΤΖΙΝ ΣΑΣ ΣΕ SKINNY
Αν έχετε κάποιο τζιν που σας εφαρμόζει τέλεια, αλλά δεν το φοράτε γιατί είναι σε γραμμή boot cut στο κάτω μέρος, σήμερα θα σας δείξουμε τον τρόπο να το στενέψετε στα μπατζάκια και να το μεταποιήσετε σε skinny.
Δεν πρέπει να ανησυχείτε για την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε αυτήν την μεταποίηση, καθώς είναι μία εργασία γρήγορη και εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορείτε να γαζώσετε δύο ίσια γαζιά. Ξεκινήστε παίρνοντας το τζιν που σας εφαρμόζει καλά, αλλά είναι φαρδύ γύρω από τα πόδια σας από το γόνατο και κάτω. Θα χρειαστείτε επίσης ένα στενό τζιν που σας αρέσει.
Γυρίστε τα δύο τζιν το μέσα προς τα έξω. Τοποθετήστε τα σε μία μεγάλη επιφάνεια, όπως μεγάλο τραπέζι ή και γιατί όχι στο πάτωμα, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε απρόσκοπτα.
Τοποθετήστε το skinny jeans πάνω από το φαρδύ τζιν.
Σχεδιάστε μια γραμμή με κιμωλία, χρησιμοποιώντας το skinny jeans που σας ταιριάζει ως οδηγό. Η γραμμή με την κιμωλία θα πρέπει να εκτείνεται από το στρίφωμα ως τον μηρό, δίπλα στη ραφή του υπό μεταποίηση τζιν. * Σημείωση: Το σημάδεμα πρέπει να γίνει στην εξωτερική ραφή του ποδιού του παντελονιού.
Τοποθετήστε καρφίτσες μεταξύ των δύο στρωμάτων του υπό μεταποίηση τζιν, ώστε το ύφασμα να παραμένει σταθερά στη θέση του, κατά την διάρκεια του ραψίματος.
Ράψτε με μια ευθεία βελονιά πάνω από τη γραμμή που έχετε σχεδιάσει με την κιμωλία, αφαιρώντας τις καρφίτσες κατά την διάρκεια του γαζώματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια βελόνα στην ραπτομηχανή σας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για χοντρά υφάσματα όπως το τζιν, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο σπασίματος της βελόνας σας. Χρησιμοποιήστε μία αντίστοιχου χρώματος με το τζιν κλωστή.
Δοκιμάστε το νέο τζιν σας για να δείτε πώς εφαρμόζει στο σώμα σας! Πριν την κοπή βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένες μιας και η ραφή αν δεν είστε ευχαριστημένες μπορεί πάντα να αναιρεθεί.
Τώρα μπορείτε να κόψετε το πλεονάζον τζιν στο εσωτερικό!
Τώρα είναι πολύ καλύτερο και είστε έτοιμες να το φορέσετε και να χαρείτε το νέο skinny jeans σας!
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER