ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΡΑΨΤΕ ΓΟΥΝΙΝΗ ΖΑΚΕΤΑ

 ΓΟΥΝΙΝΗ ΖΑΚΕΤΑ
ΡΑΨΤΕ ΓΟΥΝΙΝΗ ΖΑΚΕΤΑ
Ράψτε γούνινη ζακέτα με δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν .
Ράβοντας την τελευταία μου faux γούνα -εργασία που ήταν πάρα πολύ απλή και διασκεδαστική- δεν θα μπορούσα να σταματήσω εκεί! Ήθελα πραγματικά μία λευκή γούνινη ζακέτα, ψεύτικη φυσικά! Λατρεύω την αίσθηση θαλπωρής και πολυτέλειας που δίνει η γούνα το χειμώνα. Και είναι επίσης πολύ ζεστή.
Είναι πραγματικά μία απίστευτη πολυτέλεια αυτή η γούνα και ως επιβράβευση έχουμε και την ευκολία στην κατασκευή της! Ακόμη και με μια φόδρα, αυτή η ζακέτα θα σας καθυστερήσει μόνο μια ή δύο ώρες. (Συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που θα χρειαστείτε για να σκουπίσετε.)
 ΓΟΥΝΙΝΗ ΖΕΣΤΗ ΖΑΚΕΤΑ
Εδώ θα βρείτε και το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν το οποίο είναι πολύ γενναιόδωρο, γι 'αυτό ταιριάζει από S - XL. Η τιμή ανά μέτρο για την faux γούνα είναι ιδιαίτερα οικονομική. Το αστείο πράγμα σχετικά με αυτήν την ζακέτα είναι ενώ φαίνεται τόσο φανταχτερή, θα σας κοστίσει ελάχιστα χρήματα! Οι οδηγίες είναι πάρα πολύ απλές! Θα το διαπιστώσετε!!!
Θα χρειαστείτε:
2 μέτρα faux (ψεύτικη) γούνα
2 μέτρα φόδρα
Εκτυπώστε το πατρόν και κολλήστε το μαζί, όπως φαίνεται παρακάτω. Θα πρέπει να κόψετε το πλεόνασμα στις άκρες του χαρτιού. Το σχέδιο θα το εκτυπώσετε σε χαρτί A4.
 ΓΟΥΝΙΝΗ ΖΑΚΕΤΑ ΠΑΤΡΟΝ

Κόψτε από ύφασμα: 2 εμπρός, 1 πίσω και 2 μανίκια τόσο από το κύριο ύφασμα όσο ΚΑΙ από την φόδρα.
Συμβουλή : Χρησιμοποιήστε περιμετρικό κόφτη και επιφάνεια κοπής για το κόψιμο της γούνας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα απορρίμματα στο σπίτι σας.
Ράψτε το μπροστινό και πίσω μέρος της ζακέτας μαζί στις ραφές των ώμων.
Ανοίξτε την ζακέτα με τις μασχάλες προς το μέρος σας και καρφιτσώστε τα μανίκια στις μασχάλες. Οι καλές πλευρές πρέπει να είναι μαζί. Ισιώστε το μανίκι στην μασχάλη καθώς προχωράτε, καρφιτσώστε καλά και ράψτε.
Ράψτε το άλλο μανίκι στη θέση του επίσης.
Στη συνέχεια, διπλώστε την ζακέτα με τις καλές πλευρές μέσα και ευθυγραμμίστε τις πλευρικές ραφές και τις ραφές στα μανίκια.
Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία επίσης με την φόδρα.
Γυρίστε τόσο την φόδρα όσο και την ζακέτα με τις καλές πλευρές έξω. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τις καλές πλευρές μαζί. Βάλτε τα μανίκια μέσα το ένα στο άλλο και καρφιτσώστε το εμπρός, το ντεκολτέ και το στρίφωμα.
Ράψτε γύρω από το ντεκολτέ, στο κέντρο μπροστά και στο στρίφωμα της ζακέτας μαζί με την φόδρα. Αφήστε ένα άνοιγμα 15-20 εκ στο κάτω πίσω μέρος της ζακέτας για να γυρίσει.
Γυρίστε την ζακέτα μέσω του ανοίγματος. Ράψτε στην ραπτομηχανή ή στο χέρι το άνοιγμα που είχατε αφήσει πριν για να γυρίσετε την ζακέτα και είστε έτοιμες!
Τώρα απολαύστε την πολυτελή γούνινη ζεστή ζακέτα σας όλο το χειμώνα!
Πηγή :seekatesew
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER