ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥΛΟΒΕΡ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥΛΟΒΕΡ
Μου άρεσε και μοιράζομαι μαζί σας την μεταποίηση ενός πουλόβερ που βρήκα στο Tea Rose Home.
Είναι τόσο όμορφο και καλόγουστο που βιάζομαι να σας πω πως έκανε αυτό το εξαιρετικό έργο.
1. Φορέστε το πουλόβερ και αποφασίστε πόσο ψηλά θέλετε τα τρίγωνα να πηγαίνουν. Για παράδειγμα, θέλετε να ξεκινούν ακριβώς κάτω από το στήθος ή λίγα εκατοστά πιο κάτω. Όταν αποφασίσετε, σημειώστε το σημείο με μια καρφίτσα.
2. Κάνετε ένα πατρόν του τρίγωνου σε κάποιο χαρτί και κόψτε 8 τρίγωνα από το ύφασμα. Το μέγεθος των τριγώνων εξαρτώνται από το πόσο ψηλά έχετε κόψει το πουλόβερ. Αν θέλετε ένα πιο κλος αποτέλεσμα, βεβαιωθείτε ότι το τρίγωνο έχει μια ευρεία βάση. Αν θέλετε να είναι πιο εφαρμοστό, το τρίγωνο πρέπει να έχει μία στενή βάση.
3. Ξεκινήστε κάνοντας τα κοψίματα στο πουλόβερ. Εδώ έχουν γίνει οκτώ κοπές ξεκινώντας από το κέντρο στο μπροστινό και πίσω, στην συνέχεια στις πλευρικές ραφές και μετά ενδιάμεσα του κέντρου και της πλευράς σε ίσες αποστάσεις έχουν γίνει συνολικά άλλες τέσσερις. Η απόσταση μεταξύ τους είναι περίπου 12 εκ η μία από την άλλη. Βεβαίως αυτή η απόσταση θα πρέπει να προσαρμοστεί σύμφωνα με το πλάτος του πουλόβερ. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι σε ίσες αποστάσεις για να έχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
4. Διπλώστε το κάτω μέρος των τριγώνων και ράψτε το.
5. Καρφιτσώστε και ράψτε τα τρίγωνα με το πουλόβερ χρησιμοποιώντας κοπτοράπτη ή ζιγκ-ζαγκ βελονιά.
6. Φροντίστε να βρείτε και να σημειώσετε το κέντρο του ντεκολτέ. 
7. Κάντε ένα ρέλι από το ύφασμα σας για το ντεκολτέ. Έχω το δικό μου κόψει 5 εκ φαρδύ. 
8. Ράψτε το ρέλι γύρω από το λαιμό με ζιγκ-ζαγκ βελονιά.
9. Προαιρετικά κόψτε τα μανίκια σε 3/4. Και ράψτε την μανσέτα πίσω στα μανίκια.
10. Ξεκινήστε προσθέτοντας δαντέλες και κορδέλες μεταξύ των τριγώνων. Κόψτε τα σε τυχαία μήκη και σφραγίστε τα άκρα για την αποφυγή ξεφτίσματος. Καρφιτσώστε τα στις επιθυμητές θέσεις για να ελέγξετε την ισορροπία και ράψτε.
11. Επίσης προαιρετικά διακοσμήστε το ντεκολτέ με μερικά φύλλα και λουλούδια από δαντέλα και ύφασμα. Καρφιτσώστε όλα τα διακοσμητικά πάνω στο πουλόβερ για να αποφασίσετε πού ακριβώς τα θέλετε. Ράψτε τα!!!
 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥΛΟΒΕΡ1
Αυτό ήταν. Ελπίζω ότι το απολαύσατε όσο και εγώ!!!.
Πηγή :tearosehome
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER