ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΠΟΙΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΩΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

 ΦΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ
ΠΟΙΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΩΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
Τα επιπλέον κιλά δεν είναι λόγος κάποια να μην φοράει όμορφα ρούχα. Η σωστά επιλεγμένη φούστα δίνει έμφαση στα όμορφα σημεία του σώματος και κρύβει τις ατέλειές του.
Ένας από τους κύριους κανόνες είναι ότι μια φούστα θα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο του σώματος.
Για τον τύπο "αχλάδι", μια pencil φούστα είναι τέλεια. Λόγω της κοπής της, η περιφέρεια δείχνει λιγότερο ογκώδης, και η σιλουέτα φαίνεται λεπτότερη και σέξι ταυτόχρονα. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για γυναίκες κάθε ηλικίας, κατάλληλο τόσο για επαγγελματικές συναντήσεις όσο και για βραδινή έξοδο. Είναι καλύτερο να φορούν κλος φούστες οι γυναίκες με σωματότυπο ενός "ανατρεπόμενου τριγώνου καθώς τονίζουν τη μέση. 
Περισσότερο τυχερές, είναι οι γυναίκες με τον τύπο φιγούρας "κλεψύδρα", διότι τους ταιριάζουν σχεδόν όλα τα υπάρχοντα στυλ. Φούστες μεγάλου μεγέθους , ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος και την ραφή, μπορούν να φαίνονται απλά τέλειες, το κυριότερο είναι να επιλέξετε το σωστό μοντέλο. Οι εύσωμες φίλες μπορούν να φορούν με ασφάλεια τα ακόλουθα στυλ φούστες: pencil, ίσια, γραμμή Α, maxi, κλος.
Αγαπημένη από πολλές κυρίες, είναι η pencil φούστα η οποία εμφανίστηκε τη δεκαετία του 20 του περασμένου αιώνα. Στέκεται τέλεια στο σώμα και οπτικά δείχνει το περίγραμμα πιο λεπτό. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να φορεθεί με διαφορετικές μπλούζες, σακάκια και ζιβάγκο. Για κάποια ανεπίσημη εμφάνιση, μπορεί να συνδυαστεί με ένα κοντό denim ή δερμάτινο μπουφάν.
Η φετινή τάση είναι ένας συνδυασμός " pencil " και “peplum”. Κυρίες με μια αυτόν τον σωματότυπο είναι καλύτερα να φοράτε ένα συνδυασμό αυτού του στυλ με ψηλοτάκουνα και μήκος φούστας κάτω από το γόνατο. Αυτό το μοντέλο συνδυάζεται τέλεια με πουλόβερ και πουκάμισα. Μην ασχολείστε με τις επιλογές ενός χρώματος: ένα όμορφο ντεσέν ή ένα φωτεινό βαθύ χρώμα θα ανανεώσουν την εικόνα και θα την κάνουν πιο «ζουμερή».
Η ίσια φούστα είναι η «χρυσή τομή» μεταξύ της pencil και της κλος. Ένα τέτοιο μοντέλο κρύβει κομψά τα μεγάλα ισχία και προσδίδει κομψή εμφάνιση σε γυναίκες διαφορετικών μεγεθών. Οι ψηλές γυναίκες είναι καλύτερο να φορέσουν φούστα σε γραμμή Α με μήκος κάτω από το γόνατο.
Μια επιλογή win-win για τις εύσωμες κυρίες είναι οι maxi φούστες. Μακριές φούστες ως το πάτωμα θα κρύψουν τα επιπλέον κιλά και οπτικά θα επιμηκύνουν την εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε από μία πλειάδα μάξι μοντέλων όπως κλος, ίσιες, ασύμμετρες , κλασικές κλπ. Φορέστε maxi με εφαρμοστά μπλουζάκια, πουλόβερ και μπουφάν. Οι μπλούζες πρέπει να καλύπτουν τη ζώνη και τα παπούτσια με ψηλά τακούνια θα προσθέσουν κομψότητα στην εικόνα.
Ένα άλλο επιτυχημένο μοντέλο είναι οι κλος φούστες, με μήκος κάτω από το γόνατο. Αυτό το στυλ πηγαίνει καλά με πουκάμισα και blazers. Είναι προτιμότερο να προτιμάτε μοντέλα ήσυχων παστέλ ή ευγενών έντονων χρωμάτων.
Φωτογραφίες : Pinterest
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER