ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΞΙ ΦΟΥΣΤΑ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΕ PEPLUM

ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΞΙ ΦΟΥΣΤΑ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΕ PEPLUM
Εδώ θα δούμε μια γρήγορη ιδέα μεταποίησης τέλεια για κάθε εξαιρετική περίσταση.
Κόψτε το κάτω μέρος στο επιθυμητό μήκος σας, αφήνοντας αρκετό μόνο για ένα στρίφωμα.
Για να γίνει η φούστα, πρώτα μετράμε την μέση και διαιρούμε με 6.28. Αυτό θα μας δώσει το μήκος της ακτίνας που θα χρειαστούμε για την μέση του peplum μας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το κάτω τμήμα της φούστας που κόψαμε, μετράμε την απόσταση που βρήκαμε πριν, από τη γωνία σημαδεύοντας κάθε τόσο με το σαπουνάκι μας για να δημιουργήσουμε μια καμπύλη γραμμή. Παρατηρήστε την τσάκιση στη δεξιά πλευρά της φούστας. Στη συνέχεια, μετράμε το επιθυμητό μήκος που θέλουμε να έχει το peplum από την πρώτη γραμμή και σχεδιάζουμε μια άλλη καμπύλη γραμμή.
Κόβουμε αυτές τις δύο γραμμές και επαναλαμβάνουμε από την άλλη πλευρά του κάτω τεμαχίου. Αυτό θα μας δώσει δύο ημικύκλια. Με τις καλές πλευρές μαζί, ράβουμε ένα ζευγάρι από μικρές πλευρές μεταξύ τους και τελειώνουμε τις άλλες πλευρές με ένα μικρό στρίφωμα. Στη συνέχεια, η peplum φούστα μας θα είναι αφαιρούμενη και φούστα μας περισσότερο ευέλικτη.
Επειδή είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε το ωραίο ρέλι στο κάτω μέρος της αρχικής φούστας και να το αφήσουμε να πάει χαμένο γι 'αυτό το ξηλώνουμε και το χρησιμοποιούμε για να ολοκληρωθεί η μέση της peplum φούστας μας. Καρφιτσώνουμε και ράβουμε το ρέλι στην κορυφή του peplum.
Τελειώνουμε τις πλευρές και τον πυθμένα του peplum με ένα στρίφωμα ή με ρέλι.
Προτιμώ ένα ρέλι να τελειώνει μια στρογγυλεμένη πλευρά. Ίσως σκάβοντας μέσα στα είδη ραπτικής μας, θα μπορούσε να βρεθεί ένα μαύρο ρέλι. Ράβουμε μία κόπιτσα στην μέση του peplum ώστε να μπορούμε να το αφαιρούμε για κάποια άλλη εμφάνιση. Τελειώνουμε το στρίφωμα της κυρίας φούστας και τελειώσαμε αυτήν την εύκολη και γρήγορη μεταποίηση.
Τίποτα σε αυτό το έργο δεν δίνει την αίσθηση ότι έχουμε βάλει το χεράκι μας.
Και τώρα είμαστε έτοιμες για τις νέες προκλήσεις που το νέο έτος θα φέρει στον δρόμο μας!
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER