ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ
Σήμερα είπα να σας δώσω ιδέες για χειμερινές φούστες, πολύχρωμες και χαρούμενες, για να ταιριάζουν και με το πνεύμα των ημερών.
Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε διαφορετικά υφάσματα, διαφορετικά χρώματα και γιατί όχι να εκμεταλλευτείτε και κάποια υπόλοιπα που σας έχουν περισσέψει από άλλα ρούχα που έχετε ράψει ή βρίσκονται καταχωνιασμένα σε κάποια ντουλάπα και δεν φοράτε ποτέ.
Το σχέδιο είναι ελεύθερο. Χρησιμοποιήστε όσα κομμάτια θέλετε και επιλέξετε όποιο σχήμα θέλετε εσείς. Εγώ απλά σας παραθέτω κάποιες ιδέες. Το πίσω κομμάτι της φούστας, καλό θα ήταν να αποτελείται από ένα μόνο ύφασμα γιατί αν βάλετε και πίσω πολλά κομμάτια, μάλλον δεν θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.
Έχουμε δει πως βγάζουμε το πατρόν της φούστας. και αν δεν θυμάστε δείτε εδώ. Εσείς επιλέξτε αν θέλετε να ράψετε πένσιλ, ίσια, γραμμή Α φούστα και φυσικά το μήκος που επιθυμείτε.
Αντιγράψτε λοιπόν ένα πατρόν, ολόκληρο το μπροστινό και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει. Μην ξεχάσετε ότι θα πρέπει να αφήσουμε περιθώρια ραφής 1,5 έως 2 εκ στα σημεία που θα ενωθούν τα κομμάτια.
==================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER