ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΕΣΑΡΠΕΣ - ΚΑΣΚΟΛ

ΕΣΑΡΠΕΣ - ΚΑΣΚΟΛ
Η θερμοκρασία ακολουθεί μια σταθερά φθίνουσα πορεία και μας κάνει να συνειδητοποιούμε ότι η εποχή που βγάζουμε τα κασκόλ μας από τη ντουλάπα έφτασε, χειμώνας βλέπετε.
Εντάξει μπορεί να μην κάνει πολύ κρύο ακόμα όμως το βράδυ και τα πρωινά κάνει πολύ κρύο και σίγουρα το χρειαζόμαστε το κασκολάκι μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε το στυλ μας στην ντουλάπα και να φοράμε κάποια χοντροκομμένα κασκόλ, μόνο και μόνο επειδή είναι ζεστά.
Σκαλίζοντας λοιπόν στο διαδίκτυο βρήκα ένα κασκόλ και δυο εσάρπες πολύ σικ, που μου άρεσαν και σας τα παρουσιάζω εδώ.
Το κασκόλ.
Οδηγίες δεν έχω να σας δώσω, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να το πλέξει κάποια που έχει τις σχετικές γνώσεις ή και γιατί όχι να το ράψει με ένα απαλό και μαλακό ύφασμα.
Οι εσάρπες.
1.
 esarpa
Σε κάποια επίσημη εκδήλωση θα ταίριαζε ιδανικά, αφού φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένη από σατέν ύφασμα που ενδείκνυται για βραδυνές εξόδους.
Υπάρχει και το σχετικό πατρόν και σε αυτήν και την επόμενη.
2.
Αν θέλετε τα ακολουθείτε ακριβώς τα πατρόν, ή αν όχι, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας παρεμβάσεις, ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κατασκευαστούν και είναι ιδανικά έργα για τις αρχάριες φίλες μας.
Πηγή : Διαδίκτυο
====================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER