ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Νομίζω ότι καιρός είναι πια να ράψουμε ένα τζιν παντελόνι με τα χεράκια μας, με το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν που μας παρέχεται από το moldesdicasmoda.
Αφορμή αυτής της ανάρτησης ένα κομμάτι... πανέμορφο τζιν ύφασμα, τρόπαιο... από το τελευταίο μου ταξίδι.
Αποφάσισα αυτό το ταξίδι μου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να μην είναι απλά αναψυχής, αλλά να μου προσφέρει και κάτι περισσότερο. Εκτός από διάφορα μικρά gadgets ραπτικής, όπως ποδαράκια, βελόνες κλπ, βρήκα και ένα πολύ όμορφο jean ύφασμα (τέλειο κορίτσια στην αφή, κάπως χοντρό και ελαστικό) σε τιμή ευκαιρίας και ως αδύναμος χαρακτήρας, δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό..... το αγόρασα.
Αρκετά αργότερα, όταν πέρασε ο πρώτος ενθουσιασμός, άρχισα να αναρωτιέμαι, πως και σε τι να το χρησιμοποιήσω, τζιν παντελόνι, δεν είχα ράψει ποτέ. Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία, σκέφτηκα. Έτσι άρχισα να ξεσκονίζω το διαδίκτυο για ιδέες. Κατέληξα λοιπόν στο γνωστό και αγαπημένο moldesdicasmoda. Βρήκα εκεί ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν για τζιν στα μεγέθη 38, 40, 42, 44 και φυσικά θα το επιχειρήσω αμέσως μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο. Θα προσπαθήσω να ράψω το τέλειο τζιν, καθώς σπάνια βρίσκεις τζιν που να ενισχύουν τις φυσικές καμπύλες του σώματος.
Άριστα κομμένες, απλές γραμμές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου τζιν. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα 
Αφού εκτυπώσετε το πατρόν, κόψτε το μέγεθος που είναι πιο κοντά στο δικό σας. Για να εκτυπώσετε κάντε κλικ στη δεξιά πλευρά του ποντικιού, ανοίξτε το παράθυρο "αποθήκευση εικόνων ως" και έπειτα απλά εκτυπώστε σε Α3 χαρτί.
Αν χρειαστεί δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του πατρόν σας εδώ.







Πηγή : moldesdicasmoda
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER