ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ - ΣΚΥΛΟΣ

 dog pillow
Ας φτιάξουμε ένα πανέμορφο μαξιλάρι σκύλο όχι μόνο για τα αγγελούδια μας, αλλά και για εμάς.
Το κάτω μέρος του μαξιλαριού το ράβω με την τεχνική του patchwork, γι 'αυτό πρέπει να έχω:
1. Ύφασμα 6 χρώματα για το κάτω μαξιλάρι + ύφασμα για τα πόδια και τα αυτιά.
2. Δαντέλα στενή (1,2 εκ.) Δύο χρωμάτων.
3. Mouline κλωστή.
4. Ένα κομμάτι αφράτου καφέ υφάσματος για τη μύτη.
5. Βαμβακερό νήμα για την κροσέ δαντέλα.
6. Υλικό για το γέμισμα.
Σαν αρχή πρέπει να βρεθούν κομμάτια ύφασμα σε έξι χρώματα που να ταιριάζουν και κόβουμε δύο τετράγωνα μεγέθους 9 x 9 εκ από κάθε ένα από αυτά. Μπορείτε να κάνετε τα τετράγωνα μικρότερα ή μεγαλύτερα, για να έχετε το ίδιο το μαξιλάρι σε μικρότερο ή μεγαλύτερο μέγεθος. Λόγω εποχής θα κάνουμε το σκυλί σε ζεστά χρώματα του φθινοπώρου, γι 'αυτό επιλέγεται ύφασμα σε κίτρινες, μπεζ και μπορντό αποχρώσεις.
Ράβουμε τρεις λωρίδες τεσσάρων τετραγώνων σε κάθε μία. Ανοίγουμε προσεκτικά τις ραφές και σιδερώνουμε. Ελέγχουμε αν ταιριάζουν οι χρωματικοί συνδυασμοί. Αν είμαστε ικανοποιημένοι, ράβουμε τις τρεις λωρίδες μαζί και έχουμε ένα ορθογώνιο με πλευρές 23 x 30 εκ.
Σιδερώνουμε τις ραφές ανοιχτές ώστε η πίσω ορθογώνια πλευρά, να μοιάζει με αυτό.
Στην συνέχεια αυτοσχεδιάζουμε. Αν φαίνεται φτωχό το μωσαϊκό μπορούν να προστεθούν δαντέλες στις ραφές. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τα μονόχρωμα τετράγωνα με κεντήματα και δαντέλες.
Πλεκτά λουλούδια και κουμπιά συμπληρώνουν το σχέδιο. Στα τετράγωνα του κίτρινου χρώματος ζωγραφίζουμε το απλούστερο μοτίβο, το κεντάμε και επάνω τοποθετούμε τρία πλεκτά λουλούδια. Το επόμενο βήμα είναι - να κοπούν τα αυτιά, τα πόδια και τα χέρια- με δύο είδη υφασμάτων.
Τα χέρια και τα πόδια τα γεμίζονται με υλικό μαξιλαριών και ράβονται τα ανοίγματα με μυστική ραφή. Στο πρόσωπό του σκύλου ράβονται κομμάτια ύφασμα, πλεκτό και κουμπιά για τα μάτια, και με απλικέ ράβετε ένα κομματάκι μαλακό ύφασμα στην θέση της μύτης και με βελονιά αλυσίδα κεντώνται τα μουστάκια.
Μετράμε το προκύπτον μέγεθος του σκύλου μας, και κόβουμε σε αυτό το μέγεθος ένα μεγάλο ορθογώνιο, για την πίσω πλευρά του μαξιλαριού και τα ράβουμε μαζί.
Αφήνουμε ένα μικρό άνοιγμα και το γεμίζουμε με το υλικό των μαξιλαριών σφιχτά και με μια κρυφή ραφή ράβουμε το υπόλοιπο άνοιγμα. Το μαξιλάρι μας είναι έτοιμο.
Πηγή liveinternet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER