ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ

ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ
Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας 4 διαφορετικά στυλ σορτς δημιουργημένα από τζιν παντελόνια.
Ας ελπίσουμε ότι ένα ζευγάρι από αυτά εδώ θα ταιριάζει με το γούστο σας! 
Πρώτα πρέπει να επιλέξουμε το σωστό τζιν. Τα περισσότερα από τα εφαρμοστά και ελαστικά τζιν δεν ενδείκνυνται, γιατί δεν γίνονται ωραία σορτς. Μερικές συμβουλές που θα μπορούσα να δώσω για την επιλογή των τζιν που κάνουν ωραία σορτς είναι : Κοιτάξτε για αντρικά τζιν. Ο λόγος; Το τζιν δεν πρέπει να είναι εφαρμοστό. Αποφεύγουμε τα ελαστικά τζιν. Διαλέγουμε μεγάλα μεγέθη. Αυτό είναι το μυστικό για να κάνουμε ωραία τζιν σορτς. 
Θα δούμε λοιπόν 4 διαφορετικά σορτς με τις οδηγίες τους.
1/ Ίσιο
Αυτό είναι το πιο κλασικό στυλ. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο εκτός του να αποφασίσουμε σε πιο μήκος θέλουμε να το κόψουμε. 
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
Τζιν (1 μέγεθος μεγαλύτερο από το συνηθισμένο) 
Ψαλίδι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Φοράμε το τζιν και βάζουμε μια καρφίτσα στο σημείο που θέλουμε να το κόψουμε. Προσθέτουμε 3-4 εκ σε αυτό το σημείο για ασφάλεια και κόβουμε. Το δοκιμάζουμε για να δούμε αν είμαστε ικανοποιημένες με το μήκος. Όταν είμαστε ευχαριστημένες, το πλένουμε και ξεφτάμε τις άκρες.
2/ το αγορίστικο
Μεγάλο και φαρδύ - η απόλυτη άνεση. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε τζιν μερικά μεγέθη μεγαλύτερα, ώστε να κάθονται χαμηλότερα και είναι πιο φαρδιά στα πόδια.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
Τζιν
Ψαλίδι
Γιαλόχαρτο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Φοράμε το τζιν και βάζουμε μια καρφίτσα στο σημείο που θέλουμε να το κόψουμε. Προσθέτουμε 3-4 εκ σε αυτό το σημείο για ασφάλεια και κόβουμε. Χρησιμοποιώντας ψαλίδι, κάνουμε μερικές ψαλιδιές στο μπροστινό μέρος του υφάσματος, φροντίζοντας να μην τρυπήσουμε τις τσέπες. Χρησιμοποιούμε γυαλόχαρτο και τρίβουμε και συγχρόνως τραβάμε τις μπλε κλωστές στις ψαλιδιές, διατηρώντας τα λευκά. Μόλις ολοκληρωθούν και οι δύο πλευρές, πλένουμε το τζιν έτσι ώστε να ξεφτάει ωραία. Μπορούμε να γυρίσουμε τα μπατζάκια επάνω, αν θέλουμε.
3/ Γυρισμένα μπατζάκια
Εάν προτιμάμε καθαρότερες γραμμές όταν πρόκειται για τα ρούχα μας τότε ίσως ένα γυρισμένο μπατζάκι θα μας άρεσε περισσότερο από ένα ξεφτισμένο στις άκρες. 
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
Τζιν
Ψαλίδι
Βελόνα και κλωστή 
Σίδερο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Φοράμε το τζιν και βάζουμε μια καρφίτσα στο σημείο που θέλουμε να το κόψουμε. Προσθέτουμε 6-8 εκ στα άκρα για να μπορούμε να γυρίσουμε τα μπατζάκια. Κόβουμε το τζιν και στη συνέχεια το δοκιμάζουμε για να δούμε αν το μήκος είναι αυτό που θέλουμε. Γυρίζουμε τα μπατζάκια επάνω από δύο φορές (σαν ρεβέρ), ώστε να μην φαίνεται κανένα ξέφτισμα. Πιάνουμε με το χέρι και με μια βελονιά τις εσωτερικές με τις εξωτερικές ραφές, έτσι ώστε τα ρεβέρ να μην κατεβαίνουν. Σιδερώνουμε.
4/ Το κοριτσίστικο
Αυτό το κοριτσίστικο στυλ δείχνει λίγο περισσότερο δέρμα, επειδή έχει μια καμπύλη στην εξωτερική ραφή. 
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
Τζιν 
Ψαλίδι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Φοράμε το τζιν και βάζουμε μια καρφίτσα στο σημείο που θέλουμε να το κόψουμε. Προσθέτουμε 3-4 εκ σε αυτό το σημείο για ασφάλεια και κόβουμε. Το δοκιμάζουμε για να δούμε αν είμαστε ικανοποιημένες με το μήκος. Στην συνέχεια στρογγυλεύουμε τις εξωτερικές πλευρές ώστε να είναι κοντύτερες στο πλάι. Αφού ολοκληρωθούν και οι δύο πλευρές, διπλώνουμε στο μισό, έτσι ώστε οι πλαϊνές ραφές να είναι ακριβώς ίδιες μεταξύ τους. Τραβάμε τις άκρες και ξεφτίζουμε όμορφα. Μόλις ολοκληρωθούν και οι δύο πλευρές, πλένουμε το σορτς έτσι ώστε να χαλαρώσουν οι ίνες και να ξεφτάει ωραία.
Δείτε επίσης το σχετικό βιντεάκι στην διεύθυνση : 
 https://www.youtube.com/watch?v=5r1Vxn_OunY.
ΠΗΓΗ apairandasparediy
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER