ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Παρασκευή

BOHO ΦΟΡΕΜΑ


Οι θερμοκρασίες όλο και ανεβαίνουν και η διάθεση μας για boho καταστάσεις όλο και μεγαλώνει! Πως να το κάνουμε, ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού είναι το bohemian style! 
Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια αέρινα και με τολμηρά χρώματα σε μποέμ και χίπικο στυλ που κάθε άλλο παρά δύσκολα στην κατασκευή τους είναι. 
Έχουν μια χαλαρή τάση που φωνάζει «que sera, sera», ενώ μας δείχνουν πιο σίγουρες για τον εαυτόν μας και ταυτόχρονα εύθραυστες και ρομαντικές! Εμπρός λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη του καλοκαιριού με boho διάθεση. Το φόρεμα της φωτογραφίας ανήκει στην καλή μου Αθηνά.  Όταν το είδα ξετρελάθηκα.  Ήθελα οπωσδήποτε ένα ίδιο. Το φωτογράφισα και αποφάσισα ότι πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω ένα ίδιο. Το σχέδιο εκπληκτικό, αλλά και τα χαρούμενα απλικέ του, το έκαναν πραγματικά μοναδικά ξεχωριστό. Αντέγραψα το σχέδιο και το μοιράζομαι μαζί σας. Θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα πολύ εύκολο σχέδιο και πολύ εύκολο επίσης στην κατασκευή του. Τα υφάσματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το καλοκαίρι είναι κυρίως το λινό, το βαμβακερό μακό, βισκόζ, ποπλίνα κλπ. Ακόμα και τα ελαστικά υφάσματα θα έχουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Οδηγίες πως ράβουμε boho φόρεμα.

Στην επάνω οριζόντια γραμμή βάζουμε την μέτρηση του στήθους μας. Στην κάτω οριζόντια γραμμή βάζουμε την μέτρηση της μέσης μας. Φροντίζουμε να συμπεριλάβουμε όταν κόβουμε τα περιθώρια ραφής. Τοποθετούμε το εμπρός πατρόν μας στην τσάκιση, η κεντρική γραμμή να είναι παράλληλη της ούγιας και κόβουμε.

Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για το πίσω.

Τοποθετούμε τα δύο κομμάτια το ένα επάνω στο άλλο, καλές πλευρές μαζί και ράβουμε τους ώμους και στην συνέχεια ράβουμε τις πλαϊνές ραφές. Από το υπόλοιπο ύφασμα φτιάχνουμε ρέλι και τελειώνουμε το ντεκολτέ και τις μασχάλες. Αν δεν θέλουμε ρέλι μπορούμε να φτιάξουμε καθαρίσματα.

 BOHO DRESS

Στο τέλος ράβουμε το στρίφωμα και τελειώσαμε. Για να κάνουμε πιο χαρούμενο το φόρεμα μπορούμε να προσθέσουμε μερικά απλικέ όπως το φόρεμα της Αθηνάς.

Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε!!! 
Εγγραφείτε ως αναγνώστες στο blog μας :  https://everydaysew.blogspot.gr/
ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner