ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Σάββατο

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΕ BOHO T-SHIRT


Μεταποιώ εύκολα και γρήγορα μια απλή μπλούζα σε boho, 

μιας και το καλοκαίρι φέτος επιβάλει boho παντού.
Είναι λοιπόν πολύ εύκολο όπως θα δούμε να μετατρέψουμε κάποιες μπλούζες μας σε boho, και αν αργότερα το μετανιώσουμε, μπορούμε να αφαιρέσουμε τα ένθετα κομμάτια και να επαναφέρουμε την μπλούζα μας στην αρχική της κατάσταση. Παίρνει λιγότερο από μία ώρα, συμπεριλαμβανομένων ραψίματος και σχεδιασμού!
Εμείς θα ανοίξουμε τις πλευρικές ραφές και θα προσθέσουμε ένα ένθετο τρίγωνο  κομμάτι υφάσματος εκεί. Είναι ένα τρόπος να κάνουμε ένα update στην ντουλάπα μας.
Ξεκινάμε από το ξήλωμα των πλευρικών ραφών και φτάνουμε μέχρι την μασχάλη και σταματάμε. Δεν ξηλώνουμε το μανίκι. Στην συνέχεια ξηλώνουμε και το κάτω στρίφωμα και αφαιρούμε όλες τις κλωστές, όπως φαίνεται παραπάνω. Επιλέγουμε ένα ύφασμα που να ταιριάζει με την μπλούζα μας για τα ένθετα τρίγωνα. Το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είναι μαλακό και να κάνει ντραπαρίσματα πέφτοντας.
Κόβουμε τα τριγωνικά κομμάτια. Μετράμε την πλευρική ραφή και προσθέτουμε 12 εκ για να βρούμε το μήκος του τριγώνου. Το πλάτος μπορεί να είναι όσο φαρδύ ή στενό μας αρέσει. Για παράδειγμα, το συγκεκριμένο ύφασμα έχει κοπεί περίπου 20 εκ στο κάτω μέρος. Μετράμε λοιπόν και σχεδιάζουμε ένα πατρόν για ένα πραγματικά σωστό κόψιμο.
Καρφιτσώνουμε το ένθετο ύφασμα μας στην πλαϊνή ραφή της μπλούζας, με τις καλές πλευρές μαζί. Ξεκινάμε με ραφή εμπρός - πίσω στη μασχάλη, και στην συνέχεια ράβουμε με μια ευθεία ραφή μέχρι το στρίφωμα. (Θα παρατηρήσουμε ότι έχουμε έξτρα ύφασμα στο κάτω μέρος.) Προσεκτικά ράβουμε και την άλλη ραφή. 
Κόβουμε το έξτρα ύφασμα σε σχήμα V. Ράβουμε το στρίφωμα και σιδερώνουμε.
Και ορίστε!  Τελειώσαμε!!! Εύκολο, συμφωνείτε;
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να φαρδύνουμε στενές μπλούζες και πουκάμισα και για τον λόγο αυτόν θεωρώ αυτήν την ανάρτηση ως πολύ χρήσιμη. Φυσικά, αν δεν θέλουμε boho style μπλούζα, απλά η ένθετη λωρίδα που μπορούμε να προσθέσουμε πρέπει να είναι ένα παραλληλόγραμμο.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

ΠΗΓΗ sewsnbows
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε!!! 
Εγγραφείτε ως αναγνώστες στο blog μας :  https://everydaysew.blogspot.gr/
ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner