ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΜΕ ΠΛΕΚΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ


Αν ζείτε και εσείς στην εποχή της μεταποίησης, έχετε ανοίξει τις ντουλάπες, βγάζετε ρούχα και σκέφτεστε πως μπορείτε να τα μεταμορφώσετε, είσαστε στην σωστή σελίδα.
Όπως γνωρίζετε είμαστε θερμοί υποστηρικτές της μεταποίησης. Θεωρούμε την μεταποίηση, ως μία δημιουργική ασχολία που βεβαίως αποφέρει εκτός από μία εξαιρετική ικανοποίηση και μεγάλη οικονομία σε αυτούς και αυτές που την ασπάζονται και την ακολουθούν. Σίγουρα έχετε δει πολλά ήδη μεταποιήσεων στις σελίδες μας, γιατί ότι θεωρούμε σημαντικό δεν παραλείπουμε να το μοιραζόμαστε μαζί σας, και φυσικά θα ακόμα ίσως περισσότερες στο μέλλον. Σήμερα λοιπόν θα δούμε μία ακόμα μεταποίηση ενός απλού λευκού t-shirt με την προσθήκη πλεκτού με το βελονάκι. Εδώ θα δούμε πως μπορούμε να τοποθετήσουμε στην πλάτη ένα ορθογώνιο πετσετάκι - δαντέλα, πλεγμένο με το βελονάκι, που σίγουρα θα μεταμορφώσει αυτό το απλό λευκό μπλουζάκι σε ένα ρούχο μοναδικό και υπέροχο.
Η συγκεκριμένη μεταποίηση που θα δούμε, έγινε με σκοπό να καλύψει ένα σκίσιμο που υπήρχε στην πλάτη της μπλούζας, όπως μας πληροφορεί η συγγραφέας της παρούσας ανάρτησης. Αυτό πρέπει να μας δίνει ιδέες για το πως μπορούμε και εμείς σε μία παρόμοια περίπτωση να επιδιορθώσουμε ένα κατεστραμμένο ρούχο. Για την μεταμόρφωση θα χρειαστούμε:
• Ένα μπλουζάκι
• Ένα πετσετάκι πλεγμένο με το βελονάκι
• Ανάλογη κλωστή
• Καρφίτσες
• Ραπτομηχανή
• Σίδερο
• Ψαλίδι
Πριν ξεκινήσουμε την μεταμόρφωση, αλλά βεβαίως και πάντα πριν ξεκινήσουμε κάποιο έργο μας πρέπει να πλένουμε και να σιδερώνουμε το ύφασμα μας και στην συγκεκριμένη περίπτωση το πετσετάκι. Στη συνέχεια τοποθετούμε το μπλουζάκι σε μια επιφάνεια εργασίας, για να επιλέξουμε σε ποιο σημείο θα προσθέσουμε το πετσετάκι,  και αφού αποφασίσουμε, το στερεώνουμε στο επιθυμητό σημείο με καρφίτσες.
Στην συνέχεια ράβουμε είτε με το χέρι ή με ραπτομηχανή.  Όταν τελειώσουμε μπορούμε να αφήσουμε το ύφασμα της μπλούζας από κάτω ή μπορούμε να το αφαιρέσουμε όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό!!!
Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.
ΠΗΓΗ diyclothes
===============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER