ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΥΑ ΜΠΛΟΥΖΑ

υπεροχη πουα μπλουζα
Θα έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν πολύ οι μεταποιήσεις, όχι μόνο γιατί είναι ένας τρόπος να εξοικονομήσουμε χρήματα, αλλά και γιατί με ενθουσιάζει η μεταμόρφωση ενός ρούχου σε κάτι χρήσιμο και πάνω από όλα έξυπνο και κομψό.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όταν βρίσκω κάτι που μου αρέσει δεν αντέχω τον πειρασμό να το μοιραστώ μαζί σας. Έτσι για μία ακόμα φορά θα μοιραστώ μαζί σας, την μεταποίηση ενός μεγάλου πουκάμισου σε μία πολύ κομψή και θηλυκή μπλούζα.
Η συγγραφέας του άρθρου μας εξηγεί τον λόγο για τον οποίο της αρέσει να ψωνίζει από τα καταστήματα που πωλούν ρούχα σε τιμή ευκαιρίας ή τα καταστήματα μεταχειρισμένων ρούχων καθώς εκεί βρίσκει ωραία, μοναδικά υλικά για ελάχιστα χρήματα, συν, του γεγονότος ότι εκεί μπορεί να επωφεληθεί από τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά τους όπως κουμπιά ή περιλαίμια. Και ομολογώ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Τώρα εάν εμείς βρούμε ένα παλιό μεγάλο πουκάμισο στην ντουλάπα μας, ας μην το πετάξουμε! Μπορούμε να το μετατρέψουμε σε μια μοντέρνα σικ μπλούζα, ακολουθώντας μερικές μόνο υποδείξεις.
Θα χρειαστούμε:
Ένα μεγάλο πουκάμισο
Ψαλίδι
Ραπτομηχανή
οδηγιες
Χρησιμοποιώντας μια άλλη μπλούζα χωρίς μανίκια ως πατρόν, κόβουμε το πουκάμισο σε πέντε κομμάτια: 1 κορμό, 2 κομμάτια από τα μανίκια για να ενώσουμε μαζί και να ράψουμε "γραβάτα" και 2 κομμάτια πάλι από τα μανίκια για να κάνουμε τα τελειώματα στις μασχάλες.
Αφού αφαιρέσουμε τα μανίκια και μειώσουμε το φάρδος του κορμού του πουκαμίσου στα μέτρα μας, πιθανόν να παρατηρήσουμε ένα αντιαισθητικό κενό, κοντά στη μασχάλη. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα καταφύγουμε στην πένσα στήθους.
Ο σκοπός της πένσας στήθους άλλωστε είναι απλός - το μπροστινό μέρος του σώματός μας δεν είναι επίπεδο, έτσι οι πένσες είναι απαραίτητες για να επιτρέψουν στο ύφασμα να περιστραφεί όμορφα γύρω στο καμπύλο τμήμα του στήθους.
Έπειτα, παρατηρούμε ότι οι μασχάλες είναι άσχημες μετά το ξήλωμα των μανικιών. Εδώ λοιπόν χρησιμοποιούμε κομμάτια από τα μανίκια, φτιάχνουμε ρέλι για να κάνουμε τα τελειώματα.
Στο τέλος ενώνουμε τις λωρίδες που κόψαμε από τα μανίκια για να κάνουμε την "γραβάτα".
Οι δύο λωρίδες είναι αρκετά μακριές και μας επιτρέπουν να δέσουμε ένα φιόγκο.
Τελικά μεταμορφώθηκε σε μία πολύ όμορφη μπλούζα
Συμφωνείτε;
 
ΠΗΓΗ alldaychic
===================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER