ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Τετάρτη

ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ Η ΓΡΑΜΜΗ Α

 ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ ΓΡΑΜΜΗ Α
 Μπήκε η άνοιξη κορίτσια και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και εγώ όπως και πολλές άλλες γυναίκες αφήνουμε στην άκρη τα παντελόνια μας και τα αντικαθιστούμε με φούστες.
Ειδικά τώρα που οι τάσεις της μόδας μας επιτρέπουν να φοράμε τις φούστες με sneakers (στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από sneakers ), οι φούστες φοριούνται πολύ άνετα και όλες τις ώρες στην καθημερινότητά μας. 
Γνωρίζοντας εκ πείρας πόσο δύσκολο είναι να βρεις φούστα στα μέτρα σου 
(η μία είναι φαρδιά στην μέση, η άλλη τονίζει την κοιλιά, η επόμενη δεν έχει το επιθυμητό μήκος ή σχέδιο κλπ κλπ κλπ), σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να σχεδιάσουμε το πατρόν αυτής της φούστας στα μέτρα μας.
Ο σχεδιασμός της φούστας εβαζέ ή γραμμή Α, είναι πολύ απλός.
Έχοντας μπροστά μας τα πατρόν της βασικής φούστας κάνουμε τα κάτωθι.

 ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ ΓΡΑΜΜΗ Α - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Κλείνουμε με σιλοτειπ τις πένσες και εμπρός και πίσω. Από το σημείο που τελειώνει η πένσα κόβουμε το πατρόν μας με το ψαλίδι έως το στρίφωμα.
Βάζουμε το πατρόν μας επάνω στο ύφασμα και βλέπουμε ότι το σημείο που κόψαμε με το ψαλίδι ανοίγει και σχηματίζει το εβαζέ από μόνο του.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

Για μεγαλύτερη ευκολία μας στο κόψιμο, μπορούμε να προσθέσουμε ένα κομμάτι χαρτί στο άνοιγμα του πατρόν μας. Για να θυμηθείτε πως σχεδιάζουμε το πατρόν της βασικής φούστας δείτε εδώ.
Βλέπετε αυτές τις υπέροχες φούστες στις φωτογραφίες; Είναι αυτό που λέω πολλές φορές, ότι το ύφασμα παίζει καθοριστικό ρόλο σε ένα ρούχο. Τα πολυτελή και ακριβά υφάσματα μπορούν να κάνουν ακόμα και ένα τσουβάλι να φαίνεται ότι έχει ραφτεί από τον καλύτερο οίκο ραπτικής.
 Μην τσιγκουνεύεστε λοιπόν τα χρήματα που θα διαθέσετε σε υφάσματα γιατί το τελικό αποτέλεσμα
 θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω και φυσικά θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας όχι μόνο σαν γυναίκα, αλλά και σαν δημιουργό, όταν αυτό που φοράτε το έχετε ράψει μόνες σας.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner