ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Πέμπτη

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ

 ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ
Η ιστορία έχει ως εξής : 'Όπως όλοι μας είχα ένα φόρεμα που αγαπούσα πολύ, αλλά μετά από κάποια πλυσίματα στο πλυντήριο μπήκε και έγινε πολύ κοντό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την στεναχώρια μου, είχα σχεδόν απελπιστεί και πραγματικά το ηθικό μου αναπτερώθηκε, όταν μου ήρθε αυτή η φαεινή ιδέα.
Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα καθώς δεν ήθελα να το αποχωριστώ, έτσι σκέφτηκα μία εύκολη αλλά ταυτόχρονα πολύ καλή λύση! Βγήκα στα μαγαζιά και άρχισα να ψάχνω για κάποια όμορφη τρέσα που θα μπορούσα να προσθέσω στον ποδόγυρο ώστε να επιμηκύνω το φόρεμα και τέλος βρήκα αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή δαντέλα που θα δώσει στο φόρεμα όχι μόνο ένα καλύτερο μήκος, αλλά και κάποια εκλεπτυσμένη ρομαντική πινελιά .  Μετά το ράψιμο της δαντέλας στον ποδόγυρο, είχα ένα απίθανο τελικό αποτέλεσμα που με κατέπληξε ευχάριστα! Είναι καταπληκτικό το πως μια μικρή δαντέλα μπορεί να μεταμορφώσει ένα φόρεμα.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

Εδώ είναι τι θα χρειαστούμε:
-Ένα φόρεμα ή φούστα για επιμήκυνση (θα μπορούσαμε επίσης να το κάνουμε και σε σορτς! ή γιατί όχι και σε παντελόνι.)
-Δαντέλα (πολλά διαφορετικά είδη είναι διαθέσιμα σε διάφορα καταστήματα χειροτεχνίας)
-Ραπτομηχανή / κλωστή/ καρφίτσες κ.λ.π.
Οδηγίες:
1. Τοποθετούμε το τμήμα της φούστα του φορέματος σε επίπεδη επιφάνεια εργασίας. Προσέχουμε ο ποδόγυρος να είναι εντελώς επίπεδος. Για καλό και για κακό, σιδερώνουμε πρώτα το φόρεμα και στην συνέχεια μετράμε τον ποδόγυρο και αγοράζουμε το ανάλογο μήκος δαντέλας. 
2. Καρφιτσώνουμε την δαντέλα σε όλο το μήκος του ποδόγυρου προσεκτικά, ώστε να μην έχουμε αργότερα τίποτε δυσάρεστες εκπλήξεις με ανομοιομορφίες στο μήκος.
3. Κόβουμε το όποιο πλεονάζον υλικό.
4. Τώρα είναι η ώρα για ράψιμο της δαντέλας! Γαζώνουμε τα άκρα της δαντέλας σε συνέχεια με μία από τις πλαϊνές ραφές της φούστας. Στη συνέχεια γαζώνουμε την δαντέλα στον ποδόγυρο.
 ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ
Αυτό ήταν!!! Τελειώσαμε!!!
Ένας ακόμη τρόπος να επιμηκύνετε φόρεμα ή φούστα  είναι αυτός που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

ΠΗΓΗ elementalcarbon

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner