ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

 ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΑΡΧΙΚΗ
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ:
1. Μαλακή πετσέτα σώματος (70 εκατοστά x 140 εκατοστά) - 2 τεμ. διαφορετικού χρώματος (αρκετό για να κάνει 4 γουρουνάκια μαξιλάρια)
2. Βαμβακερό ύφασμα πυκνής ύφανσης. (70 εκατοστά x 58 εκατοστά) για 1 μαξιλάρι.
3. Κλωστή κεντήματος (μαύρο ή σκούρο καφέ)
4. Υλικό γεμίσματος μαξιλαριών.
Τυπώστε το πατρόν για το μαξιλάρι γουρουνάκι >εδώ.
Μεγεθύνετε το 4 φορές για να έχετε ένα μαξιλάρι 30 εκατοστά x 25 εκατοστά.
Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να αντιγράψετε το πατρόν πάνω στο βαμβακερό ύφασμα.
Top-1
Αυτί - 1 + 1
Μύτη – 1
 ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
Δείτε τις φωτογραφίες προσεκτικά. Θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω.
Βάλτε τις πετσέτες μεταξύ των 2 υφασμάτων. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα για τη μύτη και το αυτί. Για την ουρά, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το ίδιο χρώμα με το σώμα, θα φαίνεται καλύτερο. Ράψτε επάνω στη γραμμή ραψίματος, με ραπτομηχανή ή με ράψιμο στο χέρι.
Κόψτε το σχήμα με περίπου 0,5 εκ περιθώριο ραφής. Για το σώμα, ράψτε από το σημείο Α στο Α, και για το αυτί, από το σημείο Β στο Β, αφήστε ένα άνοιγμα για να γυρίσουμε το μέσα προς τα έξω. Κόψτε κοντά στη γραμμή ραψίματος περίπου 0,5 εκ δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε η καμπύλη να είναι όταν θα έχουμε γυρίσει το μέσα προς τα έξω. Ράψτε τις ραφές της μύτης. Τραβήξτε την κλωστή, όπως φαίνεται έτσι ώστε να την σουρώσουμε και να συρρικνώσουμε το μέγεθος της μύτης. Γυρίστε το σώμα, τα αυτιά και την ουρά το μέσα προς τα έξω. Σημειώστε τη θέση των ματιών και των αυτιών στο σώμα, σημειώστε τα ρουθούνια για τη μύτη. Γυρίστε πάνω το σώμα για να εντοπίσετε την κατώτατη γραμμή ραψίματος. Δέστε ένα κόμπο στην άκρη της ουράς, όπως φαίνεται, το σημειώστε ένα σημείο 5 εκ από την άκρη.
Γυρίστε το σώμα το μέσα - έξω και τοποθετήστε την ουρά στο επάνω μέρος του σώματος. Ράψτε το άνοιγμα μόνο στο πάνω μέρος. Μεγαλώστε το άνοιγμα στο κάτω μέρος.
Γυρίστε το γουρουνάκι μέσα προς τα έξω πάλι. Στολίστε το σώμα με μια καρδιά. Ράψτε τη με το χέρι. Γεμίστε την καρδιά με υλικό για μαξιλάρια πριν το ράψιμο. Γεμίστε το γουρουνάκι με υλικό για μαξιλάρια που προτιμάτε. Ράψτε το κάτω άνοιγμα με το χέρι. Ράψτε τη μύτη πάνω στο σώμα. Κεντήστε τα μάτια και την μύτη με μαύρο ή σκούρο καφέ νήμα κεντήματος. Ράψτε τα αυτιά στο σώμα. Διπλώστε το αυτί προς τη μύτη και ράψτε για να το ασφαλίσετε.
Αποστολή εξετελέσθει!!!!
Ελπίζω να σας αρέσει το γουρουνάκι μαξιλάρι όσο και σε εμένα.
 ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΤΕΛΙΚΗ
Πηγή craftpassion 
===============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER