ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΦΑΚΕΛΛΟΣ

καλυμμα μαξιλαροθήκη
ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΦΑΚΕΛΛΟΣ
Φωτίστε τον χώρο σας με διακοσμητικά μαξιλαράκια.
Επειδή περνάμε πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι, όλοι μας φροντίζουμε αυτό το περιβάλλον με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι το περιβάλλον που θέλουμε να είναι λειτουργικό και να καλύπτει τις ανάγκες μας, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να είναι άνετο και να μας προσφέρει θαλπωρή.
Καταναλώνουμε πολύ χρόνο και χρήμα για να πετύχουμε όλα αυτά. Όμως εκτός από αυτά που προανέφερα, το σπίτι και η διακόσμησή του αντανακλούν και την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου. Σήμερα σας έχουμε μία πρόταση για την διακόσμηση του σπιτιού με την προσθήκη μαξιλαριών. Μία πρόταση που είναι οικονομική και ταυτόχρονα μπορούμε να προσθέσουμε την προσωπική μας πινελιά με τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα επιλέξουμε. Ράψτε μαξιλαροθήκες - καλύμματα που είναι τόσο εύκολα στην κατασκευή τους, όσο και στην φροντίδα τους. Διαλέξτε υφάσματα που πλένονται στο πλυντήριο και σιδερώνονται εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υφάσματα - ρετάλια που περίσσεψαν από την ραφή κάποιου φορέματος, φούστας κλπ. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πετσέτες που ίσως περίσσεψαν από κάποιο σετ που είχατε για την τραπεζαρία σας.
Φτιάξτε αρκετές θήκες σε διάφορα χρώματα και σχέδια και αλλάξτε τα κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μία γρήγορη αλλαγή γύρω σας ή σε κάθε αλλαγή εποχής.
καλυμμα μαξιλαροθήκη φάκελος
ΥΛΙΚΑ
50 εκ τετράγωνο ύφασμα ή πετσέτα φαγητού
Ένα τετράγωνο μαξιλάρι περίπου 30 εκ.
Ανάλογες κλωστές
Κουμπιά
Κορδόνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στριφώστε το ύφασμα γύρω - γύρω. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε πετσέτα, παραλείπετε αυτό το βήμα. Απλώστε το ύφασμα ή την πετσέτα σε ένα τραπέζι με την καλή όψη κάτω.
Γυρίστε ώστε να βλέπετε ένα καρό μπροστά σας. Τοποθετήστε επάνω το μαξιλάρι και φροντίστε να είναι κεντραρισμένο. Διπλώστε τις πλαϊνές πλευρές πάνω στο μαξιλάρι και μετά γυρίστε την κάτω πλευρά, εκεί όπου θα μπει το κουμπί, προς τα πάνω. Η κάθε πλευρά να πατάει πάνω στην άλλη 1 εκ. Ράψτε τις τρεις πλευρές μαζί με το χέρι σχηματίζοντας ένα V. Ράψτε το κουμπί. Διπλώστε προς τα κάτω την επάνω πλευρά και φτιάξτε μία θηλιά. Βεβαιωθείτε ότι η θήκη που δημιουργήσατε αγκαλιάζει όμορφα μέσα το μαξιλάρι.
Τελειώσατε.
Πηγή marthastewart
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER