ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

Στεφάνι με φυσικά υλικά όπως έλατο, κούμαρα, μύρτιλα και κουκουνάρια βαμμένα με χρώματα κιμωλίας.

Είναι πλέον γνωστόν τοις πάσι ότι έχω αδυναμία στα στεφάνια και αφού είχα τα απαιτούμενα υλικά εύκαιρα, αποφάσισα να φτιάξω ένα ακόμα στεφάνι. Τα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν όλα φυσικά υλικά. Ακόμα και η βάση του στεφανιού έχει γίνει από σπάρτα και την έχω τυλίξει με δίχτυ κυψελωτό.

Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι ελάτι, που είναι άλλωστε κατ΄εξοχήν Χριστουγεννιάτικο, κούμαρα, μύρτιλα και βεβαίως κουκουνάρια.

Αυτήν την φορά ήθελα να ξεφύγω από τα συνηθισμένα και αναμενόμενα Χριστουγεννιάτικα χρώματα, και αποφάσισα να φτιάξω ένα κάπως εναλλακτικό στεφάνι.

Έβαψα τα κουκουνάρια με χρώματα κιμωλίας σε ανοιχτά χρώματα, μπλε, πράσινο και κόκκινο όπως βλέπετε. Τα άφησα να στεγνώσουν και στην συνέχεια αφού τοποθέτησα τα κλαδιά από το ελάτι στο στεφάνι, πρόσθεσα και τα κουκουνάρια. 

Επειδή τα υλικά ήταν φυσικά δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω σιλικόνη και για τον λόγο αυτό, στερέωσα τα κουκουνάρια επάνω στο στεφάνι με πράσινο τσέρκι κήπου. Τέλος συμπεριέλαβα στο στεφάνι τα κούμαρα και τα μυρτίλα για να του προδώσω το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα της εποχής.

Καλές γιορτές με Υγεία - Υγεία - Υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER