ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΛΟΣ ΜΑΝΙΚΙ

 
ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΛΟΣ ΜΑΝΙΚΙ
Μάθετε πώς να ράβετε αυτό το κλος μανίκι, το οποίο προσθέτει μία ρομαντική αίσθηση σε ένα κατά τα άλλα πολύ βασικό μπλουζάκι.

Βλέπετε εδώ το κλος μανίκι σε μπλουζάκι αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη μέθοδο και να προσθέσετε ένα τέτοιο μανίκι σε οποιοδήποτε πουκάμισο, φόρεμα, σακάκι ή μπλούζα.
Πραγματικά, αυτή είναι μόνο μια παραλλαγή της ανάρτησης«τα μαθηματικά της κλος φούστας», και βεβαίως θα μπορούσατε να την ακολουθήσετε όχι μόνο για να ράψετε μία κλος φούστα, αλλά επίσης για να τελειώσετε τα μανίκια σε μπλουζάκια, φορέματα κλπ, όπως αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Πώς να ράψετε ένα κλος μανίκι
Μετρήστε την περιφέρεια της άκρης του μανικιού σας, εκεί όπου θέλετε να τοποθετήσετε το κλος μανίκι.
Διαιρέστε την περιφέρεια του μανικιού σας με 6,28 για να λάβετε μέτρηση Α.


Περιστρέψτε ένα χάρακα από τη γωνία του χαρτιού που μετρά την περιφέρεια σας / 6.28 σε ένα τόξο
Καθορίστε το επιθυμητό μήκος σας. Στο γκρι μπλουζάκι επιλέχτηκε μήκος 8 εκ και στο βελούδο που βλέπετε μήκος 12 εκ. Μετρήστε το μήκος κάτω από το τόξο που σημειώσατε.
Προσθέστε περιθώρια ραφής και κόψτε το πατρόν σας
Διπλώστε το ύφασμά σας μία φορά κάθετα και μία φορά οριζόντια, ώστε να έχετε 4 στρώσεις υφάσματος. Τοποθετήστε το πατρόν σας πάνω στο διπλωμένο ύφασμα, έτσι ώστε και οι δύο ευθείες άκρες του, να είναι ευθυγραμμισμένες με τις τσακίσεις του υφάσματος.


Κόψτε το ύφασμα, ακολουθώντας τον εσωτερικό και εξωτερικό κύκλο του πατρόν που σχεδιάσατε. Τώρα έχετε ένα κομμάτι υφάσματος στρογγυλό σαν ντόνατς. Στριφώστε το τελείωμα των κλος μανικιών.
Ράψτε το κλος κομμάτι στην άκρη του κάθε μανικιού και τελειώστε με ζιγκ-ζαγκ τη ραφή εάν είναι απαραίτητο.
Και τελειώσατε!
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER