ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΦΟΥΣΚΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΦΟΥΣΚΑ
Προσθέστε μια όμορφη λεπτομέρεια στο μανίκι της μπλούζας σας.
Πρόκειται για μια παραλλαγή στο βασικό μανίκι, η οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνει το μπλουζάκι σας εντυπωσιακά πρωτότυπο και πολύ – πολύ μοντέρνο, καθώς τα μανίκια φούσκα είναι φέτος στην πρώτη γραμμή της μόδας.
Κυρίως φυσικά όπως προανέφερα φέτος, η μόδα εστιάζει κυρίως στις γυναικείες μπλούζες με statement μανίκια. Δηλαδή μανίκια που έχουν κάτι παραπάνω να πουν, σίγουρα δεν είναι basic, τραβάνε την προσοχή και είναι απολύτως εντυπωσιακά! Δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το όνομα statement ή κάποιο άλλο. Το πιο συνηθισμένο όνομα που έχω βρει για αυτόν τον τύπο μανικιού είναι ένα μανίκι φούσκα. Νομίζω όμως ότι εσείς μπορείτε να το ονομάσετε με όποιο όνομα θέλετε.
Προσθέτω αυτό το εντυπωσιακό μανίκι στο βασικό πατρόν μανικιού , αλλά θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό σε οποιοδήποτε πουκάμισο ή μπλούζα.
Εδώ είναι τα βήματα για να ράψετε αυτό το είδος μανικιού
3. Σχεδιάστε ένα ορθογώνιο το οποίο θα πρέπει να είναι διπλάσιο από τη μέτρηση του αγκώνα σε πλάτος και την κατακόρυφη απόσταση από τον αγκώνα έως τη μανσέτα. Προσθέστε τα περιθώρια ραφής σε όλο αυτό το ορθογώνιο. Κόψτε 2 κομμάτια.
7. Τοποθετήστε το κομμάτι αυτό γύρω από το μανίκι της μπλούζας σας και με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε χρησιμοποιώντας ένα ελαστικό γαζί όπως το ζιγκ-ζαγκ. Επαναλάβετε με το άλλο μανίκι.
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER