ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΟΤΛΕ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΟΤΛΕ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Το σημερινό δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών που έχουμε την δυνατότητα να κατεβάσουμε δωρεάν από το Mood Fabrics!
Πρόκειται για ένα υπέροχο παντελόνι με φοβερή εφαρμογή που δεν μπορεί παρά να μας κολακεύει απίστευτα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ραμμένο με ελαστικό κοτλέ ύφασμα - Stretch Cotton από το Mood Fabrics, και βεβαίως είναι ζεστό και ιδανικό για τις ψυχρότερες ημέρες που έχουμε μπροστά μας.Βεβαίως αυτό είναι ένα πατρόν που ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να το ράψουμε μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε εποχή και σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Η Mood Fabrics είναι από τις αγαπημένες μου διαδικτυακές εταιρείες πώλησης υφασμάτων με βάση την Νέα Υόρκη, η οποία ιδρύθηκε το 1991. Στο δικτυακό της κατάστημα μπορεί κάποιος να βρει εκτός από μία απίθανη συλλογή από δωρεάν εκτυπώσιμα πατρόν, μία τεράστια ποικιλία υφασμάτων και επίσης μπορεί να βρει ότι χρειάζεται για οποιοδήποτε έργο ραπτικής όπως κουμπιά, τρέσες, φερμουάρ, φόδρες, ψαλίδια κλπ κλπ κλπ.
Για το σημερινό πατρόν του κοτλέ παντελονιού, δείτε παρακάτω τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν:
MDF126 - Το πατρόν ραπτικής του κοτλέ παντελονιού (δωρεάν download παρακάτω!)
Εναλλακτικά Συνιστώμενα Ύφάσματα:
Απλά συμπληρώστε την φόρμα, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER