ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ DIY.

Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης DIY.
Τα Χριστούγεννα είναι μια η καταλληλότερη στιγμή για να ξετυλίξετε την δημιουργικότητα και τις δεξιότητες σας στην διακόσμηση του σπιτιού σας.
Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε όλες τις απαιτούμενες Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις από ένα κατάστημα ή να τις παραγγείλετε online, όμως σίγουρα είναι πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να κάνετε τα στολίδια μόνοι σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται! Εκτός αυτού, έχετε ήδη όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ!Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης Χριστουγέννων από όλο τον ιστό.
1. ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ
Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς να παρουσιάσετε με τη μορφή χριστουγεννιάτικου δέντρου, εδέσματα που φτιάξατε για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.Αυτό είναι πολύ εύκολο!Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές οδοντογλυφίδες, τα αγαπημένα σας ορεκτικά και λίγη φαντασία. Μην ξεχάσετε να στολίσετε επίσης και τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά σας. Δείτε εδώ κάποιες προτάσεις.
2. ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
Αυτή είναι μια καλή λύση για να κάνετε διακοσμήσεις Χριστουγέννων και να δώσετε μια δεύτερη ζωή στις παλιές σας κάλτσες. Απαιτούμενα υλικά: λευκές και έγχρωμες κάλτσες, ρύζι, κουμπιά και κορδόνια.Δείτε εδώτο πώςνα κάνετε αυτούς τους χιονάνθρωπους.
3. ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Οι ηλεκτρικές γιρλάντες μπορεί να είναι ακριβές, οπότε γιατί να μην κάνετε μια εναλλακτική λύση με αυτό που έχετε στα χέρια σας;Για παράδειγμα, ζυμαρικά;Απλά καλύψτε το με γκλίτερ και κάντε μια γιρλάντα.Με την ευκαιρία, μετά τα Χριστούγεννα, μπορείτε ναπουλήσετε την γιρλάντα σας στο Etsy.
4. ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
Όλα είναι εύκολα: πάρτε οποιοδήποτε λευκό αντικείμενο και διακοσμήστε το με μάτια και μύτη.Φαίνεται πολύ αστείο!
5. ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ
Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα που θα δίνατε για την αγορά Χριστουγεννιάτικου στεφανίου.Βάλτε παλιά μανταλάκια σε πράσινο, σχηματίζουν ένα στεφάνι και προσθέστε μια κόκκινη ταινία για να το διακοσμήσετε. Δείτε και άλλες ιδέες εδώ και εδώ.
6. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΜΕ ΛΑΜΠΑ
Αυτά είναι πολύ ελκυστικά παιχνίδια χριστουγεννιάτικων δέντρων τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν από υλικά στο χέρι - χρησιμοποιημένοι λαμπτήρες, χρώματα και ύφασμα. Δείτε το σεμινάριο πώς να φτιάξετε έναν τέτοιο πιγκουίνο.
7. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ
Αυτό είναι ένα αστείο και εύκολο έργο για παιδιά και ενήλικες.Θα χρειαστούμε μόνο μερικά μικρά μπαλόνια, σπάγγο, κόλλα, γυάλινο μπολ. Βάλτε τις μπάλες σε ένα μπολ ως ένα διακοσμητικό center piece ή δημιουργείστε μια γιρλάντα, και αν κάνετε πολύ μικρές μπαλίτσες μπορείτε να τις κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Παρακολουθήστε το βίντεο.
8. ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ CD
Δημιουργήστε λαμπερά στολίδια από άχρηστα πράγματα που είναι βέβαιο ότι έχετε σε αφθονία στο σπίτι, όπως παλιά CD. Οι μπάλες φαίνονται πολύ θεαματικές και σίγουρα θα αποτελέσουν το επίκεντρο του δικού σας Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
9. ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΚΑΡΔΙΩΝ
Κάντε μια όμορφη γιρλάντα από καρδιές χρησιμοποιώντας 10 × 2 χρωματιστές λωρίδες χαρτιού, συρραπτικό και τα χέρια σας. Στερεώστε τις λωρίδες όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και θα πάρετε μια τέτοια υπέροχη γιρλάντα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
10. ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ
Προσθέστε μερικά γλυκά στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Δείτε το σεμινάριο πώς να κάνετε αυτά τα όμορφα πράγματα εδώ .
11. ΔΕΡΜΑΤΟΔΕΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
Έχετε πολλά βιβλία με σκληρό ή δερμάτινο εξώφυλλο; Τότε αυτή η ιδέα σας ταιριάζει τέλεια. Ζωγραφίστε τα εξώφυλλα πράσινα και συσσωρεύστε τα με τη μορφή Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Προσθέστε ένα αστέρι και χάντρες για να το δώσετε μεγαλύτερη αυθεντικότητα.
12. ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ
Φτιάξτε με καραμέλα και τσόχα αυτά τα χαριτωμένα μικρά ποντίκια. Παρακολουθήστε εδώ τις οδηγίες βίντεο και ξετρελάνετε τα παιδιά σας με τέτοια γλυκά δώρα.
13. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΙΝΓΚΟ
Παίξτε την έκδοση των Χριστουγέννων του δημοφιλούς παιχνιδιού bingo με τα παιδιά και τους επισκέπτες σας. Κατεβάστε το πρότυπο PDF εδώ , εκτυπώστε το και απολαύστε το παιχνίδι!
14. ΜΙΚΡΑ ΣΠΙΤΙΑ
Εάν έχετε κάποια αισθητική και μερικά φώτα LED, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα υπέροχα μικρά σπίτια. Πηγαίνετε εδώ και βρείτε το σεμινάριο και το πρότυπο.
15. ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Ράψτε ένα αστέρι Χριστουγέννων στην κορυφή του δέντρου. Δείτε πως
ΠΗΓΗ
=====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER