Σελίδες

Παρασκευή

ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ

ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ
Καλωσορίσατε στην ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ! Το απλό παντός καιρού κομμάτι που χρειάζεται να έχεις στην ντουλάπα σου.
Κατεβάστε το αποκλειστικό πατρόν του Peppermint που δημιουργήθηκε για εσάς από το In The Folds Θα βρείτε την τυπική έκδοση A4 στον παρακάτω σύνδεσμο, αλλά υπάρχει και μια έκδοση πλήρους μεγέθους εδώ - για να μπορείτε να την εκτυπώσετε σε πλήρη φύλλα (2 x A0) στο τοπικό φωτοτυπικό κατάστημα, αν προτιμάτε.
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε αυτό το πατρόν σε συνεργασία με τους υπέροχους ανθρώπους στο The Fabric Store
Με ένα πάθος για κάθε τι που έχει σχέση με την ραπτική, διαθέτουν ένα απίστευτο φάσμα υφασμάτων - ποιοτικά υφάσματα, όπως μεταξωτά, βαμβάκι, μερινό ή ακόμα και δέρμα - στα καταστήματα Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide και Νέα Ζηλανδία, καθώς και μια μικρή online επιλογή.
Αυτό το πατρόν έγινε σε συνεργασία με το Peppermint Magazine για το τεύχος 43 του περιοδικού.
Το πατρόν είναι διαθέσιμο για δωρεάν download.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ
Η κοντή κρουαζέ μπλούζα με μανίκια μήκους τριών τετάρτων είναι ένα υπέροχο κομμάτι. Διαθέτει πένσες στήθους και ζώνη μέσης. Τα γαζιά ολοκληρώνονται με γαλλικές ραφές για ένα όμορφο φινίρισμα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ράψιμο των γαλλικών ραφών δείτε εδώ.
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Αυτό το πατρόν είναι κατάλληλο για αρχάριους και όχι μόνο.
Εργαζόμενοι σε αυτό το πατρόν, θα αποκτήσετε εμπειρία στο:
·ράψιμο ενδυμάτων
·τελείωμα ραφών με ένα όμορφο και καθαρό φινίρισμα με την χρήση των γαλλικών ραφών
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ
Η ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ είναι συμβατή με υφάσματα ελαφρού βάρους. Εξετάστε υφάσματα όπως: βαμβάκι, λινό, βισκόζη / ρεγιόν, λεπτό μάλλινο ή μετάξι.
Παρακαλώ σημειώστε: λόγω του πλάτους των τεμαχίων του πατρόν, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ύφασμα πλάτους 150 cm (ή ευρύτερο) για μεγέθη G-J.
ΜΕΓΕΘΗ
Το πατρόν διατίθεται σε 10 μεγέθη (περίπου μεγέθους AU 6 - 24) και έρχεται ως PDF σε στρώσεις, ώστε να μπορείτε απλά να κατεβάσετε το μέγεθος που χρειάζεστε.
ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το πατρόν είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί μεγέθους A4 και US letter. Μία έκδοση για εκτύπωση στο τοπικό φωτοτυπικό κατάστημα, περιλαμβάνεται επίσης στο αρχείο.
Εκτύπωση σε σπίτι: 35 σελίδες
Έκδοση καταστήματος εκτύπωσης: 2 σελίδες A0
Το πατρόν περιλαμβάνει ενσωματωμένα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο το μέγεθος ή τα μεγέθη που θέλετε να εκτυπώσετε.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.