ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Χαριτωμένα κουτιά αποθήκευσης από παλιά πουλόβερ και κουτιά.
Δείτε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα χαρτοκιβώτια και τα παλιά πουλόβερ για να δημιουργήσουμε ευπρεπείς και χαριτωμένους αποθηκευτικούς χώρους. Έχω μια πληθώρα από χαρτοκιβώτια στο σπίτι όπως επίσης και πολλά παλιά πουλόβερ. Έχω ακόμα μεγάλη ανάγκη αποθηκευτικών αντικειμένων. Με αυτόν το τρόπο θα απαλλαγούμε από την απελπιστική ανάγκη αποθήκευσης δημιουργώντας κουτιά αποθήκευσης όμορφα, μοναδικά, λειτουργικά και οικονομικά. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κάνουμε οικονομία μόνο σε χρήμα αλλά και σε χρόνο, αφού δεν θα χρειαστεί να τρέχουμε στα καταστήματα για να αγοράσουμε αυτά τα υπέροχα κουτιά αποθήκευσης.
Έχω τόσα κουτιά που θα τα χρησιμοποιήσω παντού στο σπίτι μου.
Τα μόνα υλικά που χρειάζονται όπως είπαμε είναι ένα παλιό κιβώτιο και ένα πουλόβερ.
Αρχικά, κόβουμε τα πτερύγια από το κουτί.
Στη συνέχεια θα πρέπει να μετρήσουμε πόσο υλικό χρειαζόμαστε από το πουλόβερ για να καλύψουμε το κουτί.
Κολλάμε με το πιστόλι σιλικόνης ή αν δεν έχετε με κόλλα, το πουλόβερ γύρω από το κιβώτιο και το γυρίζουμε και λίγο προς τα μέσα. Τελειώνουμε την ακατέργαστη άκρη με κάποια χαριτωμένη κορδέλα, την οποία επίσης κολλάμε με το πιστόλι σιλικόνης ή κόλλα.
Με ένα απλό σκοινί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις διακοσμητικές λαβές και πάλι με το πιστόλι σιλικόνης να τις κολλήσουμε στις δύο μικρές πλευρές όπως βλέπετε. Αν όμως θέλετε οι λαβές να είναι λειτουργικές, θα πρέπει να ανοίξετε τρύπες στο πουλόβερ και το κουτί, να περάσετε μέσα το σκοινί και να κάνετε από έναν κόμπο σε κάθε άκρη του σκοινιού στην εσωτερική πλευρά του κουτιού. Έτοιμα τα κουτιά μας από υλικά που προορίζονταν για τα σκουπίδια!
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER