ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ BOOTCUT ΤΖΙΝ ΣΑΣ ΣΕ SKINNY

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ BOOTCUT ΤΖΙΝ ΣΑΣ ΣΕ SKINNY
Έχετε μέσα στην ντουλάπα σας τζιν με φαρδιά μπατζάκια τα οποία ποτέ δεν τα φοράτε;
Σας έχουμε μία εκπληκτική λύση! Με ένα ζευγάρι φερμουάρ, μερικές δοκιμές στη ραπτομηχανή και λίγη έμπνευση, είναι εκπληκτικά απλό να μετατρέψετε τα bootcut σε μοντέρνα skinny τζιν!Αυτό προϋποθέτει σίγουρα να γνωρίζετε τα βασικά του ραψίματος με μια ραπτομηχανή και βεβαίως να είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ποδαράκι γαζώματος φερμουάρ.  Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό με το χέρι, αλλά θα χρειαζόταν πολλή υπομονή και πολύ γερή κλωστή για να στερεώσετε καλά το φερμουάρ στην θέση του ώστε να μην έχετε τον φόβο ότι θα ξηλωθεί από την πρώτη φορά που θα το φορέσετε. Στην αρχική φωτογραφία είναι το πριν και το μετά της μεταποίησης.
Τώρα, ας επιστρέψουμε στην δράση!
Υλικά: - παλιό ζευγάρι τζιν bootcut ή καμπάνα
- δύο φερμουάρ
- ραπτομηχανή
- καρφίτσες
Κατ 'αρχάς, γυρίστε το τζιν σας το μέσα προς τα έξω και φορέστε το. Σημειώστε με καρφίτσες μόνο στην εξωτερική ραφή πόσο πολύ θέλετε να το στενέψετε. Πολύ πιθανόν να χρειαστείτε την βοήθεια ενός φίλου για την δουλειά αυτή. Το φερμουάρ σας πρέπει να είναι μικρότερο από το μήκος της περιοχής που θέλετε να στενέψετε για να μην έχετε προβλήματα.
Βγάλτε τώρα προσεκτικά το παντελόνι έτσι ώστε να μην τρυπήσετε τα πόδια σας (ή να μην χάσετε οποιανδήποτε από τις καρφίτσες)!
Δείτε πώς θα πρέπει να φαίνεται το καρφιτσωμένο παντελόνι.
Κόψτε το πλεόνασμα υφάσματος από το σημείο που καρφώσατε. Σε αντίθεση με τα περισσότερα σχέδια ραψίματος, δεν χρειάζεται να αφήσετε καθόλου περιθώριο ραφής επειδή θα ράψετε το φερμουάρ απευθείας κατά μήκος της γραμμής κοψίματος.
Προσέξτε μόνο το κλείσιμο του φερμουάρ να ταιριάζει απόλυτα με το στρίφωμα του παντελονιού σας. Χρησιμοποιώντας ένα μαρκαδόρο σημαδέματος, σημειώστε μερικές μικροσκοπικές κουκκίδες κατά μήκος του πάνω μέρους του φερμουάρ, για να δηλώσετε πού θα αρχίσει το φερμουάρ.
Εάν η ραφή που χρειάζεται να στενέψετε εκτείνεται πέρα ​​από την κορυφή του φερμουάρ, τώρα είναι η ώρα να την γαζώσετε μέχρι να συναντήσετε τις μικροσκοπικές κουκκίδες που μόλις πριν λίγο σημειώσατε.
Στην συνέχεια, ανοίξτε το φερμουάρ και βάλτε την από μία πλευρά προς τα κάτω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το πόδι του φερμουάρ στη θέση του και ράψτε το φερμουάρ στην θέση του.
Τοποθετήστε το φερμουάρ στην άλλη πλευρά και ράψτε επίσης.
Κόψτε το πλεόνασμα φερμουάρ και τελειώσατε! (Συμβουλή Pro: Εάν το ύφασμα στην άκρη του φερμουάρ αρχίσει να ξεφτά, χρησιμοποιήστε έναν αναπτήρα για να σφραγίσετε γρήγορα τα άκρα, ώστε να παραμείνουν καθαρά.)
Κομψό, μοντέρνο και πιθανώς πιο βολικό από το παλιό σας τζιν.
Και, βεβαίως, μπορείτε να ανοίξετε τα φερμουάρ για μια τελείως διαφορετική εμφάνιση και φυσικά ευκολία αν κατά τύχη δεν χωρά μέσα η μπότα σας!
Πολύ καλή επιτυχία!
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER